Szállásfoglalás - Budapest

3 csillagos hotelek Budapesten

Hotel Charles

Hotel Charles A Hotel Charles a főváros budai oldalán, a Gellért-hegy mellett, a fő turista látványosságok közvetlen közelében várja vendégeit. Ideális elhelyezkedéséből adódóan Budapest nevezetességei akár gyalog (Citadella, Várnegyed), de tömegközlekedéssel is percek alatt megközelíthetők. A híres Váci utca és a pesti belváros mindössze két buszmegállónyira van, és a busz közvetlenül a szálloda mellett áll meg. 1.9 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 18.539 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 18.539 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Hotel Charles

Hotel Benczúr

Hotel Benczúr A Hotel Benczúr Budapest belvárosában, a világörökség részét képező Andrássy úttal párhuzamosan fekvő Benczúr utcában, könnyen megközelíthető helyen, mégis a város zajától elzárva, elegáns környezetben várja kedves vendégeit. 2.6 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 13.197 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 13.826 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Hotel Benczúr

Bo18 Hotel Superior

Bo18 Hotel Superior A Bo18 Hotel Budapest nyolcadik kerületében, a Corvin bevásárlóközpont és Corvin sétány kapujában található. A tömegközlekedéssel és személygépkocsival egyaránt egyszerűen megközelíthető szálloda elhelyezkedése biztosíték a csendes, zavartalan tartózkodásra, a nyüzsgő budapesti belváros közelében. A háromcsillagos szállodától egy perc sétára megannyi szórakozási, vásárlási, étkezési lehetőség és szórakozóhely várja kikapcsolódni vágyó vendégeket. 1.8 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 21.053 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 22.938 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Bo18 Hotel Superior

City Hotel Unió

City Hotel Unió A háromcsillagos City Hotel Unió Budapest szívében, a város üzleti és bevásárló negyedében helyezkedik el, az Erzsébet körúttól egy perce található. Kényelmes sétával 5-15 percen belül elérhető az Operaház, a Liszt Ferenc Zeneakadémia, a Hősök tere, a Szépművészeti Múzeum, a Terror Háza Múzeum és még számos csodálatos épület és látványosság. 1.5 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 8.170 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 11.312 Forinttól!

Wellness csomagok: 6 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: City Hotel Unió

City Panzió Mátyás

City Panzió Mátyás A City Panzió Mátyás háromcsillagos szálloda Budapest belvárosában, az Erzsébet híd pesti oldalán, a híres Mátyás Pince Étterem feletti épületben. 0.1 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 12.019 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 12.019 Forinttól!

További részletek a szállodáról: City Panzió Mátyás

Attila Hotel & Restaurant

Attila Hotel & Restaurant Budapest III. kerületében, a Csillaghegyen található az Attila Hotel. A szállodától jó közlekedés nyílik a történelmi belváros, Szentendre és a Dunakanyar irányába. 7.8 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 8.798 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 9.427 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Attila Hotel & Restaurant

Happy Hotel

Happy Hotel A Hotel Happy a Budapesti Vásárközpont szomszédságában várja kedves vendégeit 2003 óta. A szálloda a belvárosból nagyon könnyen megközelíthető akár autó akár tömegközlekedési eszközök segítségével. 5.2 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 10.998 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 15.397 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Happy Hotel

Hotel Swing City

Hotel Swing City A Hotel Swing City Budapest szívében, a Nagykörúton található háromcsillagos szálloda, amely barátságos, családias légkörrel várja vendégeit. Tömegközlekedési eszközökkel kiválóan megközelíthető (4-6-os villamos, 3-as metró), így ideális kiindulópontként szolgálhat mind a szórakozni vágyó, mind a város nevezetességeit és a kulturális értékeket kedvelő és kereső vendégek részére. 1.6 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 9.427 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 11.940 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Hotel Swing City

Hotel Canada

Hotel Canada A Lágymányosi híd közelében található Hotel Canada minden irányból (M0, M3, M1, M7, M5 és a Ferihegyi repülőtérről) könnyen elérhető. A szálloda egyszerű útvonalat kínál a főváros kulturális-, turisztikai- és pénzügyi negyedeihez, így egyéni utazók, csoportok és üzleti céllal érkezők számára is megfelelő választás lehet. 4.3 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 12.255 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 13.826 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Hotel Canada

Bed-Breakfast Hotel Budapest

Bed-Breakfast Hotel Budapest A Bed-Breakfast Hotel barátságos szálloda Budapest északi részén, kellemes kertvárosi környezetben található, elérhető áron ajánl othhonos szobákat, azoknak a vendégeknek akik nem szeretnének a szállásra túl sokat költeni. 7.4 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 10.683 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 10.683 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Bed-Breakfast Hotel Budapest

Hotel Griff

Hotel Griff A Hotel Griff Budapest budai oldalán, kellemes környezettel, igényesen berendezett szobákkal, konferenciaközponttal és zárt parkolóval várja vendégeit. A szálloda a Kelenföldi Pályaudvartól és az M1/M7-es autópályától néhány percre helyezkedik el, a főváros központja és a Várnegyed tömegközlekedési eszközökkel is 15 perc alatt elérhető. 3.2 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 10.369 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 14.454 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Hotel Griff

Atlantic Hotel

Atlantic Hotel Az Atlantic Hotel a pesti belvárosban található, 2005 szeptemberétől várja vendégeit. A város szívében is kellemes, nyugalmas környezetet biztosít a belső átriumos kialakítás, amely a szálloda belsejébe egész nap természetes fényt tükröz. 2.4 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 9.533 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 11.852 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Atlantic Hotel

Petneházy Club Hotel

Petneházy Club Hotel A Petneházy Club Hotel Budapest II. kerületében, zöldövezeti környezetben található. Az épületkomplexum faházakat és szállodai szobákat egyaránt kínál, családoknak, pároknak is, a belváros elérhető közelségével. 10.9 km távolságra a belvárostól.

Kétágyas szobák éjszakánként már 21.999 Forinttól!

Wellness csomagok: 4 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Petneházy Club Hotel

Pilvax Hotel

Pilvax Hotel A City Hotel Pilvax kényelmes és elegáns szobákat kínál kedves vendégeinek a főváros szívében, alig 50 méterre a híres Váci utcától, barátságos környezetben, egy csendes kis utcában. A szálloda kíválóan alkalmas városnéző túrák kiindulópontjaként, hiszen szinte minden fontos turistalátványosság rövid sétával elérhető, de ajánljuk üzleti ügyben utazók számára is, hiszen a város legfontosabb üzleti központjai is a közvetlen közelben találhatóak. 0.2 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 13.354 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 13.354 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Pilvax Hotel

Ring Hotel

Ring Hotel A City Hotel Ring barátságos háromcsillagos szálloda a főváros központjában, közel a Margitszigethez és a Nyugati Pályaudvarhoz. Kiválóan alkalmas mind turisták mind üzleti ügyben utazók számára, mert Budapest minden fontos helye könnyen elérhető: a közelben számtalan látványosság van (az Andrássy út, a Parlament, a Bazilika vagy a Hősök tere könnyen elérhető gyalog), az üzleti élet legmozgalmasabb központjai könnyen elérhetőek, de a nagyon jó tömegközlekedés (4-6-os villamos M3 metróvonal) azt is lehetővé teszi, hogy a vendégek a távolabbi kerületekbe egyszerűen és gyorsan kijussanak. 1.6 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 10.683 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 10.683 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Ring Hotel

Comfort Apartmanok

Comfort Apartmanok A Comfort Apartments egy-, két- és háromszobás modern és elegáns apartmanjai egy új építésű épületben találhatóak a Király utcában, Budapest belvárosában. Az Operaház és az Andrássy út csak 2 perc távolság az apartmanoktól, az utca pedig telis-tele van éttermekkel, szórakozóhelyekkel. Az internettel, klímával felszerelt lakások minősége családok és üzletemberek számára egyaránt ideális megoldás lehet nyaralásra vagy munkára. 0.8 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 12.255 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 18.539 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Comfort Apartmanok

Hotel Centrál Basilica

Hotel Centrál Basilica A Hotel Central Basilica, Budapest szívében, a Szent István Bazillika lábánál, műemléki környezetben, csendes sétálóövezetben várja mindazon városnéző és üzleti utazókat, akik a belvárosból, kitűnő közlekedéssel szeretnék Budapestet megismerni. 0.7 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 32.050 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 34.721 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Hotel Centrál Basilica

Jagello Business Hotel

Jagello Business Hotel A kitűnő elhelyezkedésű Jagelló Hotel a budai üzleti negyedben található, az M1-es és M7-es autópályák közelében, a BAH csomópontnál, a Budapest World Trade Center és a MOM Park közelében, kedvező tömegközlekedési lehetőségeket és nyugodt környezetet kínálva vendégeinek. 3.1 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 12.569 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 12.569 Forinttól!

Wellness csomagok: 2 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Jagello Business Hotel

Hotel Ibis Budapest Heroes Square

Hotel Ibis Budapest Heroes Square A háromcsillagos, 139 légkondicionált szobával rendelkező Ibis Budapest Heroes Square (egykori Hotel Liget) kiváló szálláslehetőséget kínál Budapest zöld szívében, a Városligetben, 10 percre a belvárostól, turisztikai látványosságok közvetlen közelében. 2.8 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 14.350 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 14.350 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Hotel Ibis Budapest Heroes Square

Hotel Ibis Budapest Centrum

Hotel Ibis Budapest Centrum A Hotel Ibis Budapest Centrum Pest belvárosában található a híres Ráday utcában, a Nemzeti Múzeum szomszédságában, a Kálvin térnél. A Váci utca, a város üzleti és kulturális központja gyalogosan mindössze 5 perc sétát jelent, így ez ideális helyszín turisták és üzletemberek számára egyaránt. 0.8 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 15.516 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 15.516 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Hotel Ibis Budapest Centrum

Alfa Art Hotel

Alfa Art Hotel Kellemes, csendes, természetes környezetben, közvetlenül a Duna parton szeretettel várja vendégeit egy igényesen felújí­tott szálloda, az Alfa Art Hotel Superior. 8.6 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 14.768 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 16.339 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Alfa Art Hotel

Central Hotel 21

Central Hotel 21 Budapest központjában, a pesti oldal szívében várja vendégeit az újonnan nyílt Central Hotel 21. Tizenhét kényelmes szobája, a éjjel-nappal nyitva tartó recepciós szolgálata, valamint rendkívül jó elhelyezkedése, turisták, családok és üzleti ügyben utazók számára is ideális elhelyezést nyújt. 1.4 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 10.369 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 11.312 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Central Hotel 21

Hotel Villa Korda

Hotel Villa Korda Budapest exkluzív negyedében, zöldövezetben a tájvédelmi körzet határán helyezkedik el a klasszikus stílusban épült Hotel Villa Korda. A kiváló hegyvidéki levegő és a pihenőkert feledteti a város közelségét; belváros negyedóra alatt elérhető saját autóval, 30 perc alatt tömegközlekedéssel. 4.8 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Hotel Villa Korda

Hotel Ibis Budapest City

Hotel Ibis Budapest City A Hotel Ibis Budapest City (korábbi nevén Ibis Budapest Emke) a városközpontban található háromcsillagos szálloda; a közeli Blaha Lujza tértől jól megközelíthető az üzleti- és a bevásárló negyed, ezért a szálló tökéletes otthont nyújt üzletembereknek és turistáknak egyaránt. 1.5 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 15.017 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 15.017 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Hotel Ibis Budapest City

Amadeus Hotel

Amadeus Hotel Zugló kertvárosában, csendes környezetben, azonban közel a vásárközponthoz és a Budapest Sportcsarnokhoz - a főváros egyik legszebb kerületében helyezkedik el a Hotel Amadeus. Autóval és tömegközlekedéssel is nagyon jól megközelíthető. 7.5 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 12.255 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 15.083 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Amadeus Hotel

Szonyi Garden Hotel Pest

Szonyi Garden Hotel Pest A Szőnyi Garden Hotel Pest Budapest egyik legszebb kerületében, a zöldövezetéről ismert Zuglóban helyezkedik el. A szálloda 42 szobával várja vendégeit, ezek pótágyakkal együtt akár 90 személyt is fogadni tud egyszerre. 4.9 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 16.339 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 19.482 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Szonyi Garden Hotel Pest

Hotel Elit

Hotel Elit Budapest központjában, a Rákóczi úton, a Keleti pályaudvartól 200 méternyi távolságra található a Hotel Elit Budapest. Busszal és metróval a város bármely része elérhető, így könnyen elérhetőek Budapest fő nevezetességei, találkozási pontjai. 2.1 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Hotel Elit

Atlas City Hotel Budapest

Atlas City Hotel Budapest A Hotel Atlas háromcsillagos szálloda központi elhelyezkedésű: innen rövid idő alatt megközelíthető a történelmi városcentrum akár gyalog is, valamint a közelben megálló villamossal vagy metróval. A szálloda csoportos és egyéni vendégek számára is kényelmes szállást biztosít, légkondicionált szobákban. 2.2 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Atlas City Hotel Budapest

Hotel Sunshine

Hotel Sunshine A Hotel Sunshine a Kőbánya-Kispest metróvégállomástól nem messze, a XIX. kerületben várja vendégeit. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér autóval 10 percre, tömegközlekedéssel 20 percre található. 8.8 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Hotel Sunshine

Hotel Ibis Budapest Aero

Hotel Ibis Budapest Aero A barátságos, családias hangulatú, háromcsillagos Hotel Ibis Budapest Aero szállodából 15 perc alatt elérheti a történelmi belváros bármely pontját és a Ferihegy Repülőteret is. Az M3 (kék metró) vonalán levő "Határ út" megálló közvetlenül a szálloda előtt található, biztosítva a gyors és egyszerű közlekedést. 6.8 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 11.680 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 11.680 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Hotel Ibis Budapest Aero

Ében Hotel

Ében Hotel A Hotel Ében zuhanyzós szobákkal, étteremmel és konferenciatermekkel várja vendégeit a Budapesti Vásárközpont közelében, a metró Örs Vezér téri végállomásánál. 7.1 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 13.197 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 16.654 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Ében Hotel

Papillon Hotel

Papillon Hotel Budapest legszebb részén, a Rózsadombon található Hotel Papillon 30 szobával és kerthelyiséggel várja vendégeit. Budapest legszebb részén csendes, nyugodt környezetben található szálloda közel van a városközpontba vezető tömegközlekedési eszközökhöz, és gyalogosan mindössze 30 percre a Budai Vártól. 2.7 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 8.170 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 10.998 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Papillon Hotel

Hotel Omnibusz Budapest

Hotel Omnibusz Budapest A háromcsillagos Hotel Omnibusz Budapesten öt metrómegállóra található a városközponttól, Budapest egyik legnagyobb parkja, a Népliget mellett. 5 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Hotel Omnibusz Budapest

Casati Budapest Hotel

Casati Budapest Hotel A Hotel Casati Budapest igényes, elegáns háromcsillagos szálloda, mely Terézváros egyik legrégibb épületében idézi a 19. század polgári hangulatát. 0.9 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Casati Budapest Hotel

Hotel Berlin

Hotel Berlin A háromcsillagos Hotel Berlin Budapest külvárosában kínál olcsó és kényelmes szállást, a főváros központjától 20 percre található. A szálloda tömegközlekedéssel könnyen elérhető, a közelben pedig a Duna kiépített partja húzódik, amely futók, biciklizők számára nyújt sportolási lehetőséget. 3.8 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Hotel Berlin

Hotel Sas Club

Hotel Sas Club A Sas Club Hotel Budán, csendes zöldövezetben, a Sashegy és a Farkasréti temető közelében helyezkedik el. A szálloda a nyugalom szigete mely ideális elhelyezést nyújt autóval érkezőknek az M1/M7 autópálya közelsége és a szálloda saját parkolója miatt. A belváros autóval és tömegközlekedéssel is egyszerűen megközelíthető. 5.7 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Hotel Sas Club

Star Inn Hotel Budapest Centrum

Star Inn Hotel Budapest Centrum A Star Inn Hotel Budapest Centrum 700 méterre fekszik az Operaháztól, ahonnan akár gyalog is könnyen elérhető a turistalátványosságok jelentős része (Parlament, Szent István Bazilika, Váci utca, Gerbeaud Cukrászda, Lánchíd, a Zsinagóga). A szálloda a város üzleti, bevásárló, kulturális és szórakoztató központjában található, így kiváló mind üzletemberek, mind turisták részére. 1.3 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Star Inn Hotel Budapest Centrum

Hotel Karin

Hotel Karin Újpesten található a Hotel Karin, ahonnan a budapesti Aquapark autóval könnyen megközelíthető. Ebben a kellemes zöldövezeti környezetben minden kedves vendég megtalálja a számára legjobb elfoglaltságot, szórakozást. 8.2 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 14.140 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 17.282 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Hotel Karin

Vitta Hotel Superior Budapest

Vitta Hotel Superior Budapest A Vitta Hotel Superior Budapest Újpesten található, könnyen megközelíthető a kék metróval (M3). A Duna Plaza és az Aquaworld fürdő komplexum közelében épült, mindössze nyolc percnyire a városközponttól. 6.8 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 12.255 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 15.397 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Vitta Hotel Superior Budapest

Ibis Styles Budapest City Szálloda

Ibis Styles Budapest City Szálloda A háromcsillagos Ibis Styles Budapest City Budapest központjában, a Petőfi híd pesti hídfőjénél az üzleti és történelmi negyed közelében helyezkedik el, csodálatos kilátással a Dunára és a Gellért-hegyre. 1.7 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Ibis Styles Budapest City Szálloda