Budapesti szállodák

5 csillagos hotelek Budapesten

Corinthia Hotel Budapest

Corinthia Hotel Budapest A Corinthia Hotel Budapest Magyarország ötcsillagos szállodái közül a legnagyobb és legkorszerűbb konferencia és kiállító központtal, valamint 414 luxus színvonalú szobával akár 2200 vendég számára is tökéletes helyszínt kínál rendkívüli társadalmi eseményekhez és konferenciákhoz egyaránt. Az újonnan megnyílt exkluzív Royal Spa teljes testi és lelki felüdülést ígér, kényeztető szolgáltatások és gyógykezelések széles skáláját kínálva vendégeinek. 1.4 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 39.588 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 39.588 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Corinthia Hotel Budapest

The Aquincum Hotel Budapest

The Aquincum Hotel Budapest The Aquincum Hotel Budapest négycsillagos kényelmet, széleskörű konferencia-lehetőségeket, valamint egy csodálatos wellness-központ szolgáltatásait kínálja, összhangot teremtve üzlet és pihenés között. 4 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 38.110 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 38.110 Forinttól!

Wellness csomagok: 1 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: The Aquincum Hotel Budapest

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge Budapest szívében, a város üzleti és szórakoztató negyedében található a Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge. Executive emelet, teljes felszereltségű fitness és üzleti központ, beltéri úszómedence, étterem, bár és kávézó, kaszinó, valamint jól felszerelt konferenciatermek állnak az üzleti utazók és a turisták rendelkezésére. 0.7 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Le Meridien Budapest

Le Meridien Budapest A főváros szívében, a történelmi Erzsébet Tér mellett kínál nyugodt környezetet és luxus körülményeket vendégeinek a Hotel Le Meridien. 0.4 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Le Meridien Budapest

Buddha Bar Hotel Budapest Klotild Palace

Buddha Bar Hotel Budapest Klotild Palace A Buddha Bar Budapest Klotild Palace-ban a Buddha Bar koncepciót követve a modern ázsiai-gyarmati belsőépítészet jegyében megformált szobák és lakosztályok, étterem és wellness részleg nyújtanak kényelmes kikapcsolódási lehetőséget. 0.1 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Buddha Bar Hotel Budapest Klotild Palace

Adina Apartment Hotel

Adina Apartment Hotel A West-End Bevásárlóközpont és a Duna-part között, Budapest egyik leggyorsabban fejlődő kerületében található a Hotel Adina Apartment, mely autóval vagy tömegközlekedéssel is jól megközelí­thető. 2.3 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Adina Apartment Hotel