Szállodák Magyarországon, Egerben

Egri szállodák

Város: Eger
Hunguest Hotel Flóra

Hunguest Hotel Flóra A Bükk hegység déli lábánál, a síkság és a hegyvidék találkozásánál található Eger történelmi városa, Budapesttől 130 kilométerre. A híres borvidék közelsége, egyházi és közigazgatási szerepvállalása régóta központi hellyé tette e csinos kis városkát. Fürdővárosként is régóta ismert, mivel gyógyvízforrások központjában fekszik. A Hunguest Hotel Flóra évszázados fák árnyékában kínál pihenést és sokrétű szolgáltatásokat kedves vendégeinek. 0.9 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 25.199 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 35.000 Forinttól!

Wellness csomagok: 9 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hunguest Hotel Flóra

Város: Eger
Hotel Korona Wellness, Conference & Wine

Hotel Korona Wellness, Conference & Wine Eger történelmi belvárosának legcsendesebb részén, zöld övezetben található Eger első magánszállodája, a Hotel Korona Rendezvény & Borhotel. A város török kori emlékeivel, fürdőkultúrájával, híres boraival, gasztronómiájával, látnivalóival tartalmas kikapcsolódást ígér. 0.3 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 19.501 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 29.501 Forinttól!

Wellness csomagok: 8 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hotel Korona Wellness, Conference & Wine

Város: Eger
Romantik Hotel

Romantik Hotel A Hotel Romantik egy családias hangulatú kis szálloda, amely Eger központjához nagyon közel kínál kellemes szállást. A belvárosban található szállodától pár perc sétával elérhető a város sétálóutcája, a Széchenyi utca, de szintén közel van a helyi és távolsági buszmegálló, amellyel a város bármely része vagy a közeli települések is könnyen elérhetők. 0.2 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 15.408 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 19.261 Forinttól!

Wellness csomagok: 5 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Romantik Hotel

Város: Eger
Park Hotel Minaret

Park Hotel Minaret Az egri belváros szívében található Park Hotel Minaret a várost látogatók egyik legkedveltebb szálláshelye. Színvonalasan kialakított, kellemes hangulatú szobáival, gazdag ételkínálatot felvonultató, minden igényt kielégítő éttermével, és kisebb tréningek, meetingek nagyszerű helyszínéül szolgáló konferenciatermével tökéletes hátteret szolgáltat a pihenéshez vagy munkához. 0.3 km távolságra a belvárostól.

Wellness csomagok: 7 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Park Hotel Minaret

Város: Eger
Hotel Szent János

Hotel Szent János A Szent János Hotel Eger történelmi belvárosában, a Dobó tér szomszédságában, légkondicionált szobákkal, rendezvények fogadására alkalmas impozáns télikerttel, saját parkolóval, valamint fitnesz és wellness szolgáltatásokkal várja vendégeit. 0.2 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Hotel Szent János