Szállodák Magyarországon, Hajduszoboszlón

Hajduszoboszlói szállodák

Város: Hajdúszoboszló
Wellness Hotel-M

Wellness Hotel-M Alig 500 méterre a hajdúszoboszlói Termálfürdőtől és az Aquaparktól, csendes környezetben, saját kerttel várja vendégeit a Wellness Hotel-M. A gyógyfürdőiről híres üdülővárosban igényes wellness- és pihenési lehetőségekkel szolgál. 1.5 km távolságra a belvárostól.

Wellness csomagok: 6 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Wellness Hotel-M

Város: Hajdúszoboszló
Silver Hotel

Silver Hotel Hajdúszoboszlón, Magyarország keleti régiójában a négycsillagos Hotel Silver superior minden igényt kielégítő 170 klimatizált szobával, étteremmel, konferencia központtal, teljes körű wellness szolgáltatásokkal és sportolási lehetőségekkel várja a pihenni, kikapcsolódni, gyógyulni vágyó vendégeket. 1.7 km távolságra a belvárostól.

Kétágyas szobák éjszakánként már 23.800 Forinttól!

Wellness csomagok: 13 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Silver Hotel

Város: Hajdúszoboszló
Hotel Atlantis Medical Wellness & Conference

Hotel Atlantis Medical Wellness & Conference A gyógyfürdő közvetlen közelségében található Hajdúszoboszló legújabb négycsillagos szállodája, a Hotel Atlantis Medical Wellness & Conference. A szálloda teljes épülete klimatizált, minden szobában egyedileg szabályozható fűtéssel és hűtéssel. Minden ponton elérhető vezetékes és WIFI internetcsatlakozás. 1.3 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 17.574 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 35.149 Forinttól!

Wellness csomagok: 22 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hotel Atlantis Medical Wellness & Conference

Város: Hajdúszoboszló
Hotel Aurum

Hotel Aurum Hajdúszoboszlón, a helyi gyógyfürdő szomszédságában várja vendégeit a Hotel Aurum - a négycsillagos színvonalú szálloda elegáns ugyanakkor barátságos környezetet, klimatizált szobákat, étteremet, wellness részleget és újonnan nyílt termál centrumot kínál vendégeinek. 1.3 km távolságra a belvárostól.

Wellness csomagok: 15 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hotel Aurum

Város: Hajdúszoboszló
Aqual-Sol Hotel

Aqual-Sol Hotel Hajdúszoboszló immáron 70 éve, a hévíz felszínre törése óta fogad gyógyulni és fürdőzni vágyó vendégeket, éppen ezért nevezik a reumások "Mekkájának". A fürdő sós, jódos, brómos páratartalma, valamint a környezet mirkoklímája nagy mértékben hozzájárul a mielőbbi gyógyuláshoz. A város üdülőövezetének központjában, a dinamikusan fejlődő gyógy- és starndfürdő közvetlen közelében épült a Hunguest Hotel Aqua-Sol. 1.5 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 22.001 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 33.999 Forinttól!

Wellness csomagok: 9 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Aqual-Sol Hotel

Város: Hajdúszoboszló
Hotel Korona

Hotel Korona Európa legnagyobb fürdőkomplexumától 100 méterre található a Hotel Korona. A szálloda családias hangulattal várja vendégeit, lehetőséget nyújt a nyugodt kikapcsolódásra egyéni, családi vagy céges utazások esetén is. 0.9 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 11.949 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 18.999 Forinttól!

Wellness csomagok: 19 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hotel Korona

Város: Hajdúszoboszló
Park Hotel Ambrózia

Park Hotel Ambrózia A Park Hotel Ambrózia Hajdúszoboszló legcsaládiasabb szállodája, konyhával felszerelt apartmanokat kínál, háromcsillagos színvonalú szolgáltatásokkal, valamint saját wellness-részleggel, mindezt a városi fürdő és az Aqua Palace közvetlen szomszédságában. 1.4 km távolságra a belvárostól.

Wellness csomagok: 15 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Park Hotel Ambrózia

Város: Hajdúszoboszló
Hotel Járja

Hotel Járja A háromcsillagos színvonalú Hotel Járja 2011 áprilisától várja vendégeit. A közvetlenül a gyógyfürdő és az Aqua-Palace élményfürdő mellett található szálloda az épületen belül üzletekkel, szép szobákkal várja a vendégeket. 1.3 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 19.899 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 24.000 Forinttól!

Wellness csomagok: 14 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hotel Járja

Város: Hajdúszoboszló
In Hotel

In Hotel Hajdúszoboszlón az In Hotel mind megjelenésével, mind áraival a retro korszakot idézi. Vendégeit a városi fürdő és az Aqua Palace közelségével, kényelmes szobákkal, remek étteremmel, nyáron hangulatos terasszal várja. 1.3 km távolságra a belvárostól.

Wellness csomagok: 8 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: In Hotel

Város: Hajdúszoboszló
Hotel Bungalló

Hotel Bungalló Hajdúszoboszlón, a városi gyógy- és strandfürdőtől néhány perces sétára található a Hotel Bungalló, amely családias hangulatával, fiatalos környezetben várja vendégeit. A szálloda megfelelő lehet párok, nagyobb társaságok, iskolai csoportok, táborozók részére. 1.6 km távolságra a belvárostól.

Kétágyas szobák éjszakánként már 9.999 Forinttól!

Wellness csomagok: 1 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hotel Bungalló

Város: Hajdúszoboszló
Hotel Aurum Family

Hotel Aurum Family 2012 júliusától várja vendégeit a négycsillagos színvonalú Hotel Aurum Family, amely kifejezetten a kisgyermekes családok részére kínál megfelelő szállást, elhelyezést és pihenést. Családok részére kialakított szobái, szolgáltatásai egyedülállóan állnak a kicsikkel érkezők rendelkezésére. 1.3 km távolságra a belvárostól.

Wellness csomagok: 15 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hotel Aurum Family

Város: Hajdúszoboszló
Hunguest Hotel Apollo

Hunguest Hotel Apollo Európa legnagyobb fürdőkomplexumától pár száz méterre várja kikapcsolódni, gyógyulni vágyó Vendégeit Hajdúszoboszló legújabb négycsillagos szállodája a Hunguest Hotel Apollo. 1.4 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 17.500 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 25.000 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Hunguest Hotel Apollo

Város: Hajdúszoboszló
Hotel Hőforrás

Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló kiemelt üdülőövezetében, a városi gyógyfürdőtől mintegy 500 méterre található a háromcsillagos Hotel Hőforrás. A szálloda saját reumatológiai szakrendeléssel, gyógyászattal rendelkezik. A szálloda épületében egész évben üzemelő fedett termál medence, pezsgőfürdő, szauna, szolárium található. Május 1-től szeptember 30-ig a szálloda kertjében úszómedence, gyógymedence, és gyerekmedence áll a vendégek rendelkezésére. 1.6 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 19.899 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 29.901 Forinttól!

Wellness csomagok: 9 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hotel Hőforrás

Város: Hajdúszoboszló
Medhotel HRC

Medhotel HRC Hajdúszoboszló nyugodt, kertvárosi részében található a Medhotel HRC, mely könnyedén megközelíthető autóval, vonattal egyaránt. Elérhető közelségben található a Gyógyfürdő és az Aquapark is. 1.8 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 9.659 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 13.801 Forinttól!

Wellness csomagok: 7 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Medhotel HRC

Város: Hajdúszoboszló
Hungarospa Thermal Hotel

Hungarospa Thermal Hotel A hajdúszoboszlói fürdőkomplexum területén található a háromcsillagos Hungarospa Thermal Hotel, amely nyugodt, csendes környezetben biztosít magas színvonalú gyógy- és rekreációs szolgáltatásokat. 0.9 km távolságra a belvárostól.

Wellness csomagok: 5 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hungarospa Thermal Hotel

Város: Hajdúszoboszló
Hunguest Beke Hotel

Hunguest Beke Hotel Budapestről autóval mintegy 2,5 óra alatt érhető el Hajdúszoboszló, amit másnéven a "Reumások Mekkája"-ként is szokták emlegetni. A város zöldövezeti részén található a Hotel Béke, további szállodák, vendéglátó üzletek és szórakozóhelyek szomszédságában. A szállodától 10-15 perces sétával érhető el a város központja. 1.4 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 18.999 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 32.000 Forinttól!

Wellness csomagok: 10 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hunguest Beke Hotel