Szállodák Magyarországon, Hajduszoboszlón

Hajduszoboszlói szállodák

Város: Hajdúszoboszló
Silver Hotel

Silver Hotel Hajdúszoboszlón, Magyarország keleti régiójában a négycsillagos Hotel Silver superior minden igényt kielégítő 170 klimatizált szobával, étteremmel, konferencia központtal, teljes körű wellness szolgáltatásokkal és sportolási lehetőségekkel várja a pihenni, kikapcsolódni, gyógyulni vágyó vendégeket. 1.7 km távolságra a belvárostól.

Kétágyas szobák éjszakánként már 38.701 Forinttól!

Wellness csomagok: 12 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Silver Hotel

Város: Hajdúszoboszló
Hotel Hőforrás

Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló kiemelt üdülőövezetében, a városi gyógyfürdőtől mintegy 500 méterre található a Hotel Hőforrás. A szálloda saját reumatológiai szakrendeléssel, gyógyászattal rendelkezik. A szálloda épületében egész évben üzemelő fedett termál medence, pezsgőfürdő, szauna, szolárium található. Május 1-től szeptember 30-ig a szálloda kertjében úszómedence, gyógymedence, és gyerekmedence áll a vendégek rendelkezésére. 1.6 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 19.900 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 29.900 Forinttól!

Wellness csomagok: 6 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hotel Hőforrás

Város: Hajdúszoboszló
Medhotel HRC

Medhotel HRC Hajdúszoboszló nyugodt, kertvárosi részében található a Medhotel HRC, mely könnyedén megközelíthető autóval, vonattal egyaránt. Elérhető közelségben található a Gyógyfürdő és az Aquapark is. 1.8 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 9.661 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 13.801 Forinttól!

Wellness csomagok: 10 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Medhotel HRC

Város: Hajdúszoboszló
Park Hotel Ambrózia

Park Hotel Ambrózia A Park Hotel Ambrózia Hajdúszoboszló legcsaládiasabb szállodája, konyhával felszerelt apartmanokat kínál, háromcsillagos színvonalú szolgáltatásokkal, valamint saját wellness-részleggel, mindezt a városi fürdő és az Aqua Palace közvetlen szomszédságában. 1.4 km távolságra a belvárostól.

Wellness csomagok: 9 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Park Hotel Ambrózia

Város: Hajdúszoboszló
Hungarospa Thermal Hotel

Hungarospa Thermal Hotel A hajdúszoboszlói fürdőkomplexum területén található a háromcsillagos Hungarospa Thermal Hotel, amely nyugodt, csendes környezetben biztosít magas színvonalú gyógy- és rekreációs szolgáltatásokat. 0.9 km távolságra a belvárostól.

Kétágyas szobák éjszakánként már 30.501 Forinttól!

Wellness csomagok: 7 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hungarospa Thermal Hotel

Város: Hajdúszoboszló
Hotel Bungalló

Hotel Bungalló Hajdúszoboszlón, a városi gyógy- és strandfürdőtől néhány perces sétára található a Hotel Bungalló, amely családias hangulatával, fiatalos környezetben várja vendégeit. A szálloda megfelelő lehet párok, nagyobb társaságok, iskolai csoportok, táborozók részére. 1.6 km távolságra a belvárostól.

Kétágyas szobák éjszakánként már 10.000 Forinttól!

Wellness csomagok: 3 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hotel Bungalló