Spa hotel Start

Szálláskereső - Vidéki szállodák

Város: Siófok
CE Plaza Hotel

CE Plaza Hotel A CE Plaza Hotel Siófokon található, nem messze a Balaton partjától. A belváros néhány perces sétával elérhető, de a csendes, zöldövezeti környezet biztosítja a nyugodt pihenést. A szálloda wellness-szolgáltatásokkal, gasztronómiai ajánlatokkal, konferenciaszolgáltatásokkal áll a vendégek rendelkezésére. 2.9 km távolságra a belvárostól.

Wellness csomagok: 4 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: CE Plaza Hotel

Város: Visegrád
Thermal Hotel Visegrád

Thermal Hotel Visegrád Visegrád mellett, a Dunakanyarban várja vendégeit a négycsillagos Thermal Hotel Visegrád, a Pilis Parkerdőtől nem messze, Budapesttől mindössze 40 kilométerre. A szálloda szolgáltatásai között megtalálhatja a számítását a pihenni vágyó és a konferenciára érkező vendég is, széles körű szabadidős lehetőségeket kínál a hotel. 2.9 km távolságra a belvárostól.

Kétágyas szobák éjszakánként már 35.801 Forinttól!

Wellness csomagok: 6 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Thermal Hotel Visegrád

Város: Sümeg
Hotel Kapitány Superior Wellness

Hotel Kapitány Superior Wellness A Hotel Kapitány ****Superior Wellness közvetlenül a Sümegi Vár tövében épült, történelmi környezetben. Az épületet körülölelő szép- és nyugodt környezet a kellemes kikapcsolódási lehetőségek mellett segít visszarepülni az időben. Vendégei betekintést nyerhetnek a középkor hangulatába. 0.6 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 18.061 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 25.799 Forinttól!

Wellness csomagok: 12 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hotel Kapitány Superior Wellness

Város: Debrecen
Hotel Nagyerdő

Hotel Nagyerdő Debrecen Magyarország egyik legnagyobb vidéki városa, a Tiszántúl kulturális, vallási, gazdasági és idegenforgalmi központja. A várost Magyarország keleti "fővárosának" is nevezik. A Hotel Nagyerdő a város legszebb részén, a Nagyerdő zöld szívében idillikus, békés környezetben található. 1.9 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 13.749 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 16.700 Forinttól!

Wellness csomagok: 9 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hotel Nagyerdő

Város: Keszthely
Kristály Hotel

Kristály Hotel A keszthelyi, háromcsillagos színvonalú Kristály Hotel a város központjához közel található. A Balaton tava, a városi múzeumok, a néhány kilométerre található Hévízi-tó és a balatoni kerékpárút számtalan kikapcsolódási lehetőséget nyújt a látogatóknak. 0.3 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 22.900 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 22.900 Forinttól!

Wellness csomagok: 8 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Kristály Hotel

Város: Hajdúszoboszló
Silver Hotel

Silver Hotel Hajdúszoboszlón, Magyarország keleti régiójában a négycsillagos Hotel Silver superior minden igényt kielégítő 170 klimatizált szobával, étteremmel, konferencia központtal, teljes körű wellness szolgáltatásokkal és sportolási lehetőségekkel várja a pihenni, kikapcsolódni, gyógyulni vágyó vendégeket. 1.7 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 18.898 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 27.000 Forinttól!

Wellness csomagok: 11 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Silver Hotel

Város: Balatonszárszó
Két Korona Konferencia & Wellness Hotel

Két Korona Konferencia & Wellness Hotel A Két Korona Konferencia és Wellness Hotel Balatonszárszón, a déli part egyik legkedveltebb üdülőövezetében helyezkedik el, Budapestről egy óra alatt lehet megközelíteni az M7-es autópályán. A családias szálloda 2008 október közepén nyitotta meg új szállodai szárnyát, melyben kialakításra került egy wellnessközpont. 0.8 km távolságra a belvárostól.

Kétágyas szobák éjszakánként már 47.001 Forinttól!

Wellness csomagok: 9 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Két Korona Konferencia & Wellness Hotel

Város: Hajdúszoboszló
Rudolf Hotel

Rudolf Hotel A Hotel Rudolf Hajúszoboszlón, Magyarország keleti régiójában várja vendégeit, a híres fürdőkomplexum szomszédságában, a szállodasoron. A háromcsillagos szálloda elegáns mediterrán hangulatot, lifttel ellátott épületet és kényelmes szobákat kínál. 1.6 km távolságra a belvárostól.

Kétágyas szobák éjszakánként már 30.000 Forinttól!

Wellness csomagok: 17 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Rudolf Hotel

Város: Alsóörs
Hotel Laroba

Hotel Laroba A Laroba Hotel Budapesttől egy órányi autóútra, a Balaton északi partján, Alsóörsön található, a parttól mindössze 250 méterre. Az érkezőknek hamar feltűnik az impozáns épület, mely színeivel, építészeti megoldásaival kiemelkedik környezetéből. 0.8 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 18.741 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 22.992 Forinttól!

Wellness csomagok: 12 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hotel Laroba

Város: Bikács
Zichy Park Hotel

Zichy Park Hotel Festői környezet, kristálytiszta levegő és magával ragadó csend öleli át Tolna megye ékszerdobozát: a Zichy Park Hotelt. A komplexum tizennégy hektáros parkját természetvédelmi terület és vadrezervátum övezi, melyben a szálloda épületei és a természet szépségei tökéletese egységben forrnak össze. 2.8 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 10.320 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 12.901 Forinttól!

Wellness csomagok: 11 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Zichy Park Hotel

Város: Parádfürdô
Erzsébet Park Hotel

Erzsébet Park Hotel A Mátrában, Parádfürdőn található a háromcsillagos Erzsébet Park Hotel, amely Budapesttől 110 kilométer távolságra helyezkedik el, félúton Gyöngyös és Eger között. Az erdei környezetben található hotel biztosítja a nyugalmas pihenést, kellemes klímája csendes relaxációt biztosít. 0.7 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 20.305 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 20.129 Forinttól!

Wellness csomagok: 15 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Erzsébet Park Hotel

Város: Hévíz
Hotel Helios

Hotel Helios A Hunguest Hotel Hélios Anna és Benjamin épületei (melyeket egy fedett folyosó köt össze egymással) egy természetvédelmi ősparkban találhatók, Európa legnagyobb vízfelületű melegvizű gyógytava, a világhírű Hévízi-tó közvetlen közelében. 0.9 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 17.191 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 28.380 Forinttól!

Wellness csomagok: 7 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hotel Helios

Város: Miskolctapolca
Calimbra Konferencia & Wellness Hotel

Calimbra Konferencia & Wellness Hotel Miskolctapolcán, nem messze a világhírű Barlang-fürdőtől található a négycsillagos Calimbra Konferencia és Wellness Hotel, a Bükk hegységre néző kilátással. A szálloda kényelmes szobákkal, tágas wellnessrészleggel, nyugtató színvilággal fogadja pihenni vágyó vendégeit. 0.2 km távolságra a belvárostól.

Kétágyas szobák éjszakánként már 30.000 Forinttól!

Wellness csomagok: 9 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Calimbra Konferencia & Wellness Hotel

Város: Zalakaros
Hotel Vitál

Hotel Vitál A 2005. év végén megnyitott családias hangulatú Hotel Vital szálloda nyugodt környezetben, a természet által lágyan körbeölelve fekszik Zalakaroson, 500 méterre a városközponttól. 1.5 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 9.989 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 14.979 Forinttól!

Wellness csomagok: 14 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hotel Vitál

Város: Eger
Hotel Korona Wellness, Conference & Wine

Hotel Korona Wellness, Conference & Wine Eger történelmi belvárosának legcsendesebb részén, zöld övezetben található Eger első magánszállodája, a Hotel Korona Rendezvény & Borhotel. A város török kori emlékeivel, fürdőkultúrájával, híres boraival, gasztronómiájával, látnivalóival tartalmas kikapcsolódást ígér. 0.3 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 19.501 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 29.499 Forinttól!

Wellness csomagok: 9 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hotel Korona Wellness, Conference & Wine

Város: Zsámbék
Szepia Bio & Art Hotel

Szepia Bio & Art Hotel A Szépia Bio és Art Hotel a főváros nyugati kapujában helyezkedik el, a gyönyörű, festői szépségű Zsámbéki-Medence központjában, Zsámbékon. A térség első számú négycsillagos wellness és konferencia szállodája egyedi berendezésű szobákat, wellness-részleget, sportolási és konferenciarendezési lehetőségeket kínál. 0.7 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 23.041 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 28.799 Forinttól!

Wellness csomagok: 9 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Szepia Bio & Art Hotel

Város: Cegléd
Hotel Aquarell

Hotel Aquarell A négycsillagos Hotel Aquarell Cegléden, a termálfürdővel átellenben különböző méretű és felszereltségű szobákkal és apartmanokkal, kiváló étteremmel és színvonalas szolgáltatásokkal várja vendégeit. 2.9 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 16.899 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 19.802 Forinttól!

Wellness csomagok: 17 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hotel Aquarell

Város: Eger
Hunguest Hotel Flóra

Hunguest Hotel Flóra A Bükk hegység déli lábánál, a síkság és a hegyvidék találkozásánál található Eger történelmi városa, Budapesttől 130 kilométerre. A híres borvidék közelsége, egyházi és közigazgatási szerepvállalása régóta központi hellyé tette e csinos kis városkát. Fürdővárosként is régóta ismert, mivel gyógyvízforrások központjában fekszik. A Hunguest Hotel Flóra évszázados fák árnyékában kínál pihenést és sokrétű szolgáltatásokat kedves vendégeinek. 0.9 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 25.200 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 33.599 Forinttól!

Wellness csomagok: 8 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hunguest Hotel Flóra

Város: Sárvár
Spirit Hotel Thermal Spa

Spirit Hotel Thermal Spa A sárvári Spirit Hotel Thermal Spa, Magyarország legújabb ötcsillagos szállodája 2008 márciusában nyílt meg, a szálloda dús erdők és a festői hét tó közvetlen szomszédságában, pár perces sétára található a városközponttól. 1.1 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 42.901 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 13.801 Forinttól!

Wellness csomagok: 7 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Spirit Hotel Thermal Spa

Város: Galyatetô
Grand Hotel Galya

Grand Hotel Galya Magyarország legmagasabban fekvő szállodája, a XX. század tradícióit megőrző, de vadonatúj köntösbe bújtatott wellness és konferencia-hotel, mind a négy évszak élményszállodája, ahol minden új, csak a tiszta levegő a régi: ez a Hunguest Grand Hotel Galya. 0.4 km távolságra a belvárostól.

Kétágyas szobák éjszakánként már 31.001 Forinttól!

Wellness csomagok: 7 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Grand Hotel Galya

Város: Eger
Hotel Aqua Eger

Hotel Aqua Eger A Hotel Aqua az Egri Vár északi bejáratától néhány percre, a híres fürdőkomplexum szomszédságában helyezkedik el. A szállodától gyalogosan is megközelíthetőek Eger kulturális és történelmi nevezetességei, így ideális szállást nyújt a programokat kedvelő vendégeknek. 1 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 14.998 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 18.499 Forinttól!

Wellness csomagok: 6 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hotel Aqua Eger

Város: Sárvár
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa

Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa A Park Inn Hotel 2006-ban épült, Magyar Turizmus Minőségi Díj és Zöld Szálloda elismeréssel rendelkezik; a sárvári gyógyfürdővel közvetlen összeköttetésben álló szálloda vendégeit barátságos légkörrel várja, szolgáltatásait az egyszerűség és a korszerűség jellemzi, a vendégek igényeihez alakított ajánlatokkal. 1.3 km távolságra a belvárostól.

Kétágyas szobák éjszakánként már 42.208 Forinttól!

Wellness csomagok: 9 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa

Város: Sárvár
Pension Wolf

Pension Wolf A Wolf Panzió Sárváron található a termálfürdő szomszédságában. Könnyen megközelíthető a Budapestről autóval érkezők számára a panzió, ha az M7 autópályán Székesfehérvárnál rátérnek a 8-as, 84-es autópályára. 0.7 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 8.000 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 9.999 Forinttól!

Wellness csomagok: 6 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Pension Wolf

Város: Hévíz
Lotus Therme Hotel & Spa

Lotus Therme Hotel & Spa

A Lotus Therme Hotel & Spa világában a lótuszvirág jegyében az ősi és az új ismeretek tökéletes szimbiózisban fonódnak össze, és így gondoskodnak a vendégek jó közérzetéről.

1 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 39.099 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 65.801 Forinttól!

Wellness csomagok: 5 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Lotus Therme Hotel & Spa

Város: Zalakaros
Hotel Karos Spa

Hotel Karos Spa A Zalakaros szívében "édenkerti" környezetben fekvő Hotel Karos Spa wellness- és gyógyszálloda 221 exkluzív felszereltségű szobaegységgel, és a legkülönbözőbb ajánlatokkal várja a kis és nagy-családokat, valamint az egyedülállókat egyaránt. A szálloda Spa-Gyógy- és Egészségcentruma, valamint a Harmonia Spa-Wellness Világ a legkülönfélébb wellness-, fitness-, gyógy- és igazi spa- szolgáltatásokat kínálja a pihenni, regenerálódni vágyó vendégeknek. 1.3 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 22.681 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 37.800 Forinttól!

Wellness csomagok: 10 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hotel Karos Spa

Város: Keszthely
Hotel Kakadu

Hotel Kakadu A Kakadu Wellness Hotel egyike a térség minden igényt kielégítő egész évben nyitva tartó leghangulatosabb családi kishoteleinek, mely kb 500 méterre van a Balatonparton épült új szabadstrandtól. 1.3 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 18.898 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 24.899 Forinttól!

Wellness csomagok: 8 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hotel Kakadu

Város: Gyomaendrôd
Borostyán Vendégház

Borostyán Vendégház A Borostyán Vendégház a gyomaendrődi gyógyfürdőtől 15 perc sétára, a város központjában egész évben várja keves vendégeit kényelmes szobákkal és apartmannal. 0.1 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Borostyán Vendégház

Város: Hévíz
Hotel Erzsébet

Hotel Erzsébet A Hotel Erzsébet Hévíz szívében, a világhírű gyógyfürdő bejáratának közvetlen közelében helyezkedik el. A szálloda 47 ízlésesen berendezett szobája, melyből három nappalival bővített, kényelmes elhelyezést biztosít vendégei számára. Minden szoba rendelkezik klímaberendezéssel, saját fürdőszobával, színes televízióval, rádióval, telefonnal és minibárral. 0.5 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 17.341 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 26.175 Forinttól!

Wellness csomagok: 12 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hotel Erzsébet

Város: Szombathely
Hotel Claudius

Hotel Claudius A római jellegű szálloda, a Hotel Claudius, a Csónakázó-tó partján, gyönyörű zöld környezetben található, rövid sétára a történelmi belvárostól, a fedett uszoda, a termál fürdő és az élményfürdő közvetlen közelében; a szálloda kényelmes szálláslehetőséget biztosít csoportok, családok és üzleti vendégek részére egyaránt. 1.6 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 23.499 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 29.499 Forinttól!

Wellness csomagok: 3 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hotel Claudius

Város: Kôszeg
Hotel Írottkő

Hotel Írottkő Kőszeg legismertebb és legnagyobb férőhelyű szállodája, a Hotel Írottkő a történelmi hangulatú város belvárosának romantikus főterén található. A megszépült, felújított Hotel Írottkő 50 szobájának mindegyike fürdőszobás, telefonnal, színes televízióval, rádióval és minibárral felszerelt. 3.1 km távolságra a belvárostól.

Kétágyas szobák éjszakánként már 17.001 Forinttól!

Wellness csomagok: 8 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hotel Írottkő

Város: Balatonfüred
Ipoly Residence

Ipoly Residence Az Ipoly Residence 120 éves eklektikus épületében nyolc különböző méretű designer lakosztály és hat prémium kategóriájú szoba, étterem kis különteremmel, 50 négyzetméteres konferenciaterem, wellness szolgáltatások (jacuzzi, infra- és finnszauna), valamint a 100 méterre lévő Anna Grand Hotel teljes infrastruktúrája (garázs, 1200 négyzetméteres wellness központ, négysávos bowlingpálya, vendéglátóegységek stb.) várja az ideérkező vendégeket. 0.4 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 32.392 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 35.991 Forinttól!

Wellness csomagok: 9 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Ipoly Residence

Város: Pécs
Hotel Makár Sport & Wellness

Hotel Makár Sport & Wellness A négycsillagos szálloda és szabadidőcentrum, a Hotel Makár Sport & Wellness, Pécs egyetemi városrészében, zöldövezetben, a történelmi belvárostól és a PTE klinikáktól néhány percnyi távolságra található. 2.9 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 25.701 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 28.901 Forinttól!

Wellness csomagok: 6 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hotel Makár Sport & Wellness

Város: Debrecen
Hotel Óbester

Hotel Óbester A debreceni Hotel Óbester történelmi koncepcióként a magyar huszárságnak állít emléket. A szálloda berendezése, kiállított tárgyai, a művészeti alkotások a huszárvilágot idézik fel, a szálloda nevét is Simonyi óbesterről, a híres magyar huszárról kapta. 1.4 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 20.901 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 24.899 Forinttól!

Wellness csomagok: 2 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hotel Óbester

Város: Pécs
Hotel Arkadia

Hotel Arkadia A Hotel Arkadia egyedülálló adottságokkal és elhelyezkedéssel várja vendégeit, szó szerint a történelmi belváros és a Széchenyi tér csúcsán, a műemlékektől és múzeumoktól karnyújtásnyira. A szálloda belsőépítészete és színvilága a Bauhaus stílus tiszta vonalvezetését tükrözi. 0.7 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 14.998 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 17.299 Forinttól!

Wellness csomagok: 1 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hotel Arkadia

Város: Herceghalom
Abacus Hotel

Abacus Hotel Az Abacus Business & Wellness Hotel ****superior egy új, innovatív üzleti és wellness szálloda Budapest közelében, mely a legmodernebb, intelligens konferenciatechnikával, a környéken egyedülálló rendezvénykapacitással és világszínvonalú spa és wellness birodalommal rendelkezik. 0.7 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 23.329 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 31.499 Forinttól!

Wellness csomagok: 11 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Abacus Hotel

Város: Gyôr
Kálvária Hotel

Kálvária Hotel A Hotel Kálvária, Győr első Magyar Turizmus Minőségi Díjas szállodája, a barokk győri belváros közelében, jól megközelíthető helyen található. 0.8 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 19.631 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 22.249 Forinttól!

Wellness csomagok: 3 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Kálvária Hotel

Város: Zamárdi
Hotel Wellamarin

Hotel Wellamarin Budapesttől 115 kilométerre, a Balaton déli partján található a Wellamarin Wellness Hotel. A szálloda a tóparton helyezkedik el, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik az északi partra és a Tihanyi-félszigetre, így kínálva kellemes lehetőséget a feltöltődésre. 1.7 km távolságra a belvárostól.

Kétágyas szobák éjszakánként már 33.000 Forinttól!

Wellness csomagok: 7 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hotel Wellamarin

Város: Szeged
Tisza Corner Hotel

Tisza Corner Hotel Átutazó vendégek részére kínál ideális szálláshelyet a Tisza Corner Hotel, amely az M5-ös autópálya mentén található, Budapest irányában, Szeged belvárosától 3 kilométerre. 3.7 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 8.000 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 13.601 Forinttól!

Wellness csomagok: 2 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Tisza Corner Hotel

Város: Zalakaros
Hotel Aphrodite

Hotel Aphrodite Alig száz méterre a zalakarosi Strandfürdőtől található a négycsillagos Hotel Aphrodite, amely wellness és gasztronómiai szolgáltatásaival változatos programlehetőségeket kínál. 0.9 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 47.901 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 50.901 Forinttól!

Wellness csomagok: 10 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hotel Aphrodite

Város: Gyula
Corvin Hotel

Corvin Hotel A Corvin Hotel, Gyula történeti belvárosának szállodája a méltán híres termál- és gyógyfürdőtől, melyet a vendégek a város legszebb részén átvezető kényelmes sétával érhetnek el, alig 10 percre helyezkedik el. 0.5 km távolságra a belvárostól.

Wellness csomagok: 11 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Corvin Hotel

Város: Siófok
Residence Konferencia és Wellness Hotel

Residence Konferencia és Wellness Hotel A megújult Hotel Residence Siófok egyik legszebb szállodája, a város csendes villa negyedében, 100 méterre a Balatontól. Az ötvenhét, minden komforttal felszerelt, tágas szoba nyújtotta kényelmet egy komplex wellness oázis teszi teljessé és szolgálja vendégeink kényeztetését. 3.7 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 22.399 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 28.001 Forinttól!

Wellness csomagok: 9 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Residence Konferencia és Wellness Hotel

Város: Dunakiliti
Diamant Hotel

Diamant Hotel Az 1987 óta Tájvédelmi körzetben levő szigetközi Diamant Hotel csendes, természetközeli környezetében várja vendégeit. Gyermekek számára baby pancsoló, játszótér és állatsimogató is van, míg idősebbek akár biciklit, kajakot, kenut, vízi biciklit bérelhetnek. A kezdő lovagolni vágyók kipróbálhatják a futószáras lovaglást, míg a gyakorlottabbak részére szervezett, szigetvilágot bemutató lovastúra is lehetséges. 0.8 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 52.000 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 59.801 Forinttól!

Wellness csomagok: 13 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Diamant Hotel

Város: Hévíz
Park Hotel

Park Hotel A nemzetközi hírű gyógyhely, Hévíz központjában, mindössze 200 méterre a termáltótól, amely Európa legnagyobb melegvizű tava, és a legkülönfélébb gyógyhatású elemeket és ásványokat tartalmazza, található a bájos kis Park Hotel Hévíz. Ma 27 szobával várja vendégeit az 1927-ben épített, két villából álló (egy üvegfolyosó által összekötve) hotel, amely 2014-ben teljesen fel lett újítva. 0.4 km távolságra a belvárostól.

Wellness csomagok: 6 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Park Hotel

Város: Hévíz
Hotel Napsugár Hévíz

Hotel Napsugár Hévíz A Hotel Napsugár egy háromszintes, lifttel, szaunával rendelkező, családias jellegű kisebb szálloda, amely a hévízi tótól 10 percre található. 0.7 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 10.801 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 18.601 Forinttól!

Wellness csomagok: 1 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hotel Napsugár Hévíz

Város: Kazincbarcika
Hotel BorsodChem

Hotel BorsodChem A háromcsillagos Hotel BorsodChem Kazincbarcikán várja látogatóit. A 26-os számú főútról könnyen megközelíthető szálloda 35 szobával, hat apartmannal és wellness-szolgáltatásokkal áll a vendégek rendelkezésére. 0.3 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 10.899 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 13.899 Forinttól!

Wellness csomagok: 4 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hotel BorsodChem

Város: Hajdúszoboszló
Medhotel HRC

Medhotel HRC Hajdúszoboszló nyugodt, kertvárosi részében található a Medhotel HRC, mely könnyedén megközelíthető autóval, vonattal egyaránt. Elérhető közelségben található a Gyógyfürdő és az Aquapark is. 1.8 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 11.249 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 14.998 Forinttól!

Wellness csomagok: 4 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Medhotel HRC

Város: Szeged
Tisza Sport Hotel

Tisza Sport Hotel A Tisza Sport Hotel (volt Petro Hotel) a Tisza partján, kellemes zöldövezeti környezetben található, néhány percnyi távolságra Szeged belvárosától; a modern stílusú hotel szállodaként, illetve ifjúsági szálláshelyként is üzemel. 1.6 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 11.992 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 16.490 Forinttól!

Wellness csomagok: 2 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Tisza Sport Hotel

Város: Villánykövesd
Hotel Cabernet

Hotel Cabernet 0.1 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 12.901 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 17.901 Forinttól!

Wellness csomagok: 7 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hotel Cabernet

Város: Debrecen
Hotel Lycium

Hotel Lycium A Hotel Lycium 2006 augusztusában megnyitott szálloda, amely Debrecen belvárosában található, közvetlenül a főtér és a Nagytemplom szomszédságában, kiválóan megközelíthető mind autóval, mind tömegközlekedéssel. A szállóból közvetlen átjárási lehetőség biztosított az épületegyüttesben található Kölcsey Konferencia-központba, ahol csoportszolgáltatások széleskörű palettája és magasszintű technikai felszereltség adott különböző konferenciák szervezőinek. 1.6 km távolságra a belvárostól.

Wellness csomagok: 5 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hotel Lycium

Város: Vecsés
Airport Hotel Stacio Wellness & Conference

Airport Hotel Stacio Wellness & Conference A Ferihegy Repülőtértől 5 percre, de mégis a zajos forgalomtól távol, csendes helyen épült a repülőtér első négycsillagos, 31 szobás szállodája, az Airport Hotel Stáció. 3 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 32.392 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 38.936 Forinttól!

Wellness csomagok: 2 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Airport Hotel Stacio Wellness & Conference

Város: Tiszaújváros
Phőnix Hotel

Phőnix Hotel Cívis Hotel Phőnix Tiszaújváros központjában található, 300 méterre az Élmény- és Gyógyfürdőtől, a professzionális Sportcentrumtól. Csillagtúrák kiindulásának kiváló helyszíne, Tisza-Tavi Túraközpont hálózat tagja. 1.6 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 14.900 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 18.800 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Phőnix Hotel

Város: Veszprém
Betekints Wellness & Konferencia Hotel

Betekints Wellness & Konferencia Hotel A Séd patak partján, Veszprémben található a Betekints Wellness & Konferencia Hotel, amely harmincnyolc szobával áll a vendégek rendelkezésére, éttermet, rendezvénytermeket és újonnan kialakított wellnessközpontot kínálva. 1.8 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 28.901 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 31.901 Forinttól!

Wellness csomagok: 1 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Betekints Wellness & Konferencia Hotel

Város: Lillafüred
Hotel Szeleta

Hotel Szeleta Miskolc-Lillafüreden, a Bükki Nemzeti Park területén található a Hotel Szeleta. Ideális a természetet kedvelőinek, mert a Bükk keleti kapujában, erdővel körülölelt festői völgyben fekszik a Szinva patak partján. Az üzletemberek számára is kiváló ajánlat, hiszen a fárasztó nap után már néhány természetben töltött óra is felüdülést, feltöltődést ad. 1.6 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 9.999 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 12.999 Forinttól!

Wellness csomagok: 5 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hotel Szeleta

Város: Hajdúszoboszló
Hotel Bungalló

Hotel Bungalló Hajdúszoboszlón, a városi gyógy- és strandfürdőtől néhány perces sétára található a Hotel Bungalló, amely családias hangulatával, fiatalos környezetben várja vendégeit. A szálloda megfelelő lehet párok, nagyobb társaságok, iskolai csoportok, táborozók részére. 1.6 km távolságra a belvárostól.

Kétágyas szobák éjszakánként már 12.001 Forinttól!

Wellness csomagok: 3 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hotel Bungalló

Város: Mátraháza
Lifestyle Hotel Matra

Lifestyle Hotel Matra Mátraházán, az Északi-középhegységben található a Lifestyle Hotel Mátra. A szálloda egyedi wllness-szolgáltatásokkal várja vendégeit, gyönyörű környezetben. 1.4 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 39.999 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 53.002 Forinttól!

Wellness csomagok: 8 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Lifestyle Hotel Matra

Város: Nagykanizsa
Hotel Touring

Hotel Touring A Hotel Touring Nagykanizsa városközpontjától 300 méterre található, csendes, lakótelepszer? övezetben. Az egész évben nyitva tartó szálloda 40 kétágyas szobával, emeletenként társalgó-különteremmel, az épület körül parkkal, játszótérrel, szilárd burkolatú foci-, -kézi -és kosárlabdapályával várja vendégeit. 0.6 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 7.362 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 9.816 Forinttól!

Wellness csomagok: 2 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hotel Touring

Város: Hajdúszoboszló
Hungarospa Thermal Hotel

Hungarospa Thermal Hotel A hajdúszoboszlói fürdőkomplexum területén található a háromcsillagos Hungarospa Thermal Hotel, amely nyugodt, csendes környezetben biztosít magas színvonalú gyógy- és rekreációs szolgáltatásokat. 0.9 km távolságra a belvárostól.

Kétágyas szobák éjszakánként már 36.799 Forinttól!

Wellness csomagok: 7 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hungarospa Thermal Hotel

Város: Gyôr
Ibis Hotel Győr

Ibis Hotel Győr Az új Ibis Hotel Győr mindössze 300 méterre található a történelmi városközponttól és a sétálóutcától, a Vásárközpont és a Kereskedelmi Kamara mellett. A háromcsillagos szálloda 96 légkondicionált és hangszigetelt szobával, bárral, konferenciatermekkel, valamint színvonalas szolgáltatásokkal várja vendégeit. 0.6 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 17.341 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 17.341 Forinttól!

Wellness csomagok: 2 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Ibis Hotel Győr

Város: Vecsés
Airport Hotel Budapest

Airport Hotel Budapest Az Airport Hotel Budapest****superior Vecsésen, a Ferihegyi Reptér mindkét termináljától (1 és 2A/2B) valamint az M0-ás autópálya vecsési leágazójától 2,5 km-re, az újonnan épült Airport Business Parkkal szemben található, mindössze 35 percre Budapest központjától. A szobaárak tartalmazzák a reptéri transzfer árát is, mindkét irányba. 2.1 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 26.830 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 31.083 Forinttól!

Wellness csomagok: 2 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Airport Hotel Budapest

Város: Bük, Bükfürdô
Bajor Panzió Aparthotel

Bajor Panzió Aparthotel A Bajor Panzió Aparthotel 2003-ban épült Bük centrumában. Vendégeit kényelmes szobákkal és apartmanokkal, őrzött parkolóval, kerti medencével, sportolási lehetőségekkel és egészségmegőrző programokkal várja. Az 1500 méterre található Gyógy- és Termálfürdő megközelíthető autóbusszal vagy kisvonattal, amelynek megállója a panziótól csupán 100 méter távolságra van. 1.3 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 11.900 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 13.899 Forinttól!

Wellness csomagok: 4 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Bajor Panzió Aparthotel

Város: Mór
Hétkúti Wellness Hotel & Lovaspark

Hétkúti Wellness Hotel & Lovaspark A Hétkút Wellness Hotel & Lovaspark a 81-es főútról Mór felé kanyarodva közelítheti meg, a Vértes és a Bakony között található kisváros ad otthont a változatos programokat, wellness-szolgáltatásokat, kényelmes szobákat kínáló szállodának. A szálloda premium, kiemelt premium, superior kategóriájú szobákkal és négy darab lakosztállyal rendelkezik. A szobák berendezése az osztrák Voglauer gyár bútoraiból áll. 0.1 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 23.999 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 28.001 Forinttól!

Wellness csomagok: 8 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hétkúti Wellness Hotel & Lovaspark

Város: Tata
Kristály Imperial Hotel

Kristály Imperial Hotel Tatán várja vendégeit a négycsillagos Kristály Hotel Imperial, mely 1770 óta üzemel elsőként Magyarországon. A megújult műemlékké nyilvánított épület mélygarázzsal, wellness szalonnal, külön termekkel, éjszakai bárral, barokk stílusú díszudvarral és személyre szabott kiszolgálással várja vendégeit. 0.5 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 25.001 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 33.000 Forinttól!

Wellness csomagok: 12 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Kristály Imperial Hotel

Város: Hódmezôvásárhely
Hotel Ginkgo

Hotel Ginkgo Hódmezővásárhely központi részén, a Fekete Sas Rendezvényház mellett található a négycsillagos Hotel Ginkgo. A szálloda építészetében és szellemiségében ötvöződik a hagyományőrzés, a modern elemek és a környezettudatosság. 1.4 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 18.499 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 21.500 Forinttól!

Wellness csomagok: 5 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hotel Ginkgo

Város: Szeged
Hotel Dóm

Hotel Dóm A Dóm Hotel Szeged belvárosában, a Dóm közvetlen szomszédságában várja vendégeit klímatizált szobákkal, étteremmel, saját wellness részleggel, tárgyalóteremmel és mélygarázzsal. 0.4 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 19.501 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 19.501 Forinttól!

Wellness csomagok: 5 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hotel Dóm

Város: Eger
Romantik Hotel

Romantik Hotel A Hotel Romantik egy családias hangulatú kis szálloda, amely Eger központjához nagyon közel kínál kellemes szállást. A belvárosban található szállodától pár perc sétával elérhető a város sétálóutcája, a Széchenyi utca, de szintén közel van a helyi és távolsági buszmegálló, amellyel a város bármely része vagy a közeli települések is könnyen elérhetők. 0.2 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 17.995 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 21.267 Forinttól!

Wellness csomagok: 6 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Romantik Hotel

Város: Pécs
Boutique Hotel Sopianae

Boutique Hotel Sopianae A Boutique Hotel Sopianae a nyugalom szigeteként várja vendégeit Pécs nyüzsgő belvárosában. A város első családias szállodája magas szintű szolgáltatásokat, baráti légkört, valamint kellemes fogadtatást kínál.

Egyágyas szobák éjszakánként 19.631 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 24.539 Forinttól!

Wellness csomagok: 2 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Boutique Hotel Sopianae

Város: Tata
Öreg-tó Club Hotel

Öreg-tó Club Hotel Az Öreg-tó Club Hotel családias hangulatú kétcsillagos szálloda, mely a tatai Öreg-tó partjától 300 méterre gyönyörű természeti környezetben fekszik. Három hektáros parkjával idilli helyszínt teremt a pihenésre. 2.1 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 9.001 Forinttól.

Wellness csomagok: 1 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Öreg-tó Club Hotel

Város: Hajdúszoboszló
Hotel Hőforrás

Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló kiemelt üdülőövezetében, a városi gyógyfürdőtől mintegy 500 méterre található a Hotel Hőforrás. A szálloda saját reumatológiai szakrendeléssel, gyógyászattal rendelkezik. A szálloda épületében egész évben üzemelő fedett termál medence, pezsgőfürdő, szauna, szolárium található. Május 1-től szeptember 30-ig a szálloda kertjében úszómedence, gyógymedence, és gyerekmedence áll a vendégek rendelkezésére. 1.6 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 20.498 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 31.001 Forinttól!

Wellness csomagok: 7 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hotel Hőforrás

Város: Gosztola
Gosztola Gyöngye Spa & Élményhotel

Gosztola Gyöngye Spa & Élményhotel A Zalai-dombságban, a Nyugat-Dunántúlon található a Gosztola Gyöngye Spa & Élményhotel, a Lenti Gyógy-, Termál-, és Élményfürdőtől öt kilométerre. A szálloda huszonhét szobával várja vendégeit, családoknak, pároknak is kellemes időtöltési lehetőségeket nyújtva. 0.6 km távolságra a belvárostól.

Kétágyas szobák éjszakánként már 29.800 Forinttól!

Wellness csomagok: 16 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Gosztola Gyöngye Spa & Élményhotel

Város: Hévíz
Hotel Majerik

Hotel Majerik Hévíz főterén, a gyógytótól néhány perc sétára található a háromcsillagos Majerik Hotel. A szálloda két épületben kínál kényelmes szállást és változatos programlehetőségeket vendégei számára. 0.6 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 9.400 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 18.800 Forinttól!

Wellness csomagok: 8 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hotel Majerik

Város: Gyôr
Hotel Famulus

Hotel Famulus A 2007 szeptemberében megnyílt Hotel Famulus a Győr történelmi belvárosánál épülő új városrészben, az Árkád Bevásárlóközpont közvetlen szomszédságában kapott helyet. A szálloda egész évben komplex szolgáltatásokkal várja vendégeit. 1.1 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 21.267 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 24.539 Forinttól!

Wellness csomagok: 10 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hotel Famulus

Város: Rábapaty
Joó Fogadó Wellness Panzió

Joó Fogadó Wellness Panzió A Joó Fogadó és Wellness Panzió a Sárvári Gyógyfürdőtől hat kilométerre található, Sárvár-Rábapatyon, ahol szobái és wellness-részlege nyugodt kikapcsolódást biztosítanak. 0.7 km távolságra a belvárostól.

Kétágyas szobák éjszakánként már 15.901 Forinttól!

Wellness csomagok: 6 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Joó Fogadó Wellness Panzió

Város: Debrecen
Stop Panzió

Stop Panzió A Stop Panzió Debrecen központjában, a város főbb látnivalóinak közvetlen szomszédságában várja vendégeit, kényelmes szobákkal, drinkbárral és biztonságos parkolóval. 0.9 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 7.898 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 9.901 Forinttól!

Wellness csomagok: 6 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Stop Panzió

Város: Keszthely
Hotel Ovit

Hotel Ovit Keszthely határában található a háromcsillagos Hotel Ovit, amely csendes, nyugodt környezetben kínál pihenést, de elhelyezkedésének köszönhetően a keszthelyi belváros, és a hévízi Gyógytó is könnyen elérhető. 2.5 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 14.998 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 21.500 Forinttól!

Wellness csomagok: 6 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hotel Ovit

Város: Székesfehérvár
Hotel Vadászkürt

Hotel Vadászkürt A Hotel Vadászkürt ** Superior Székesfehérváron, a királyi városban, Budapest és a Balaton között félúton várja vendégeit. Az ősi város több száz éves templomok, középkori épületek, falmaradványok, kanyargó, macskaköves utcák és ritka műemlékek széles tárházával Magyarország közép-dunántúli régiójának központját képezi. A hotel vendégeit kényelmes szobák és apartmanok, konferenciaterem, parkolási lehetőség és színvonalas szolgáltatások várják. 0.8 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 12.001 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 14.998 Forinttól!

Wellness csomagok: 2 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hotel Vadászkürt

Város: Harkány
Hotel Siesta Club

Hotel Siesta Club A Siesta Club Hotel a híres Harkányi Gyógy- és Strandfürdő mellett található, apartmanokkal várja vendégeit, melyek jól felszerelt konyhával rendelkeznek. A szállodában étterem, fodrászat, gyógymasszázs, pizzéria, napozóudvar, sportudvar és minigolf teszi teljessé a kikapcsolódást. 0.3 km távolságra a belvárostól.

Kétágyas szobák éjszakánként már 11.900 Forinttól!

Wellness csomagok: 2 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hotel Siesta Club

Város: Zalakaros
Art Hotel

Art Hotel A családias hangulatú Art hotel mindössze 200 méterre található a zalakarosi zöldövezetben levő Gránit gyógyfürdőtől. A szálloda 46 szobával várja vendégeit művészetközeli megjelenésével. A szállodahall világos, tágas, átriumos, a színek pedig egészen merészek! A vendég különféle képek, grafikák, szobrok és trópusi növények egyvelegével találkozhat, melyet kényelmes berendezések tesznek teljessé. 1.4 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 18.071 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 25.799 Forinttól!

Wellness csomagok: 6 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Art Hotel

Város: Parádsasvár
Szent Hubertus Panzió

Szent Hubertus Panzió A Mátra ezer méteres hegyei által határolt völgyben fekszik a turisták által ismert és kedvelt parányi falu, Parádsasvár. A főút mentén, a kastélyhotel épületével szemben található színvonalas étterem és 10 szobás panzió, a St. Hubertus Panzió, nemzetközi és magyaros ételekkel, helyi specialitásokkal várja a Mátra és a látnivalókban gazdag parádi völgy látogatóit. 0.4 km távolságra a belvárostól.

Kétágyas szobák éjszakánként már 16.899 Forinttól!

Wellness csomagok: 2 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Szent Hubertus Panzió

Város: Balatonalmádi
Nereus Park Hotel

Nereus Park Hotel A Nereus Park Hotel Balatonalmádiban, közvetlenül a Balaton partján található egy két hektáros parkosított területen. Jól megközelíthető a 71. számú útról, a busz- és vasútállomástól pedig mintegy 10 perces sétával érhető el. 1.1 km távolságra a belvárostól.

Kétágyas szobák éjszakánként már 23.001 Forinttól!

Wellness csomagok: 9 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Nereus Park Hotel

Város: Mezôkövesd
Hajnal Hotel

Hajnal Hotel Bükkalja és a Hortobágy találkozási pontjában fekszik Mezőkövesd, Zsóry-fürdő; e kitűnő klímájú üdülőövetben kezdődött a Hajnal Hotel története. A hotel egy nagyon kedvelt családias panzióként indult, a barátságos vendéglátás hamarosan meghozta gyümölcsét: az elégedett, gyakran visszatérő vendégkörnek köszönhetően ma egy páratlanul jól felszerelt gyógy- és pihenőhotel áll a korábbi panzió helyén. 3.6 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 9.999 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 16.000 Forinttól!

Wellness csomagok: 8 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hajnal Hotel

Város: Sárvár
Hotel Wolf

Hotel Wolf Pár száz méterre található a sárvári Gyógy és Wellnessfürdő az ízlésesen kialakított háromcsillagos színvonalú Hotel Wolftól. A felfrissülést és a teljes kikapcsolódást a hotel színvonalas szolgáltatásai és vendégszerető személyzete garantálja. 0.7 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 9.999 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 12.001 Forinttól!

Wellness csomagok: 6 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hotel Wolf

Város: Vonyarcvashegy
Zenit Hotel Balaton Wellness

Zenit Hotel Balaton Wellness A Zenit Hotel Balaton Vonyarcvashegyen, lenyűgöző balatoni panorámájú környezetben fogadja vendégeit különleges gasztronómiai, borkultúra és wellness szolgáltatásokkal. 0.9 km távolságra a belvárostól.

Wellness csomagok: 7 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Zenit Hotel Balaton Wellness

Város: Veszprém
Hotel Jade

Hotel Jade Veszprém nyugati részén, kertvárosi környezetben található a Hotel Jade, nem messze a belvárostól. A szálloda egyéni és üzleti utazók számára is kínál ellátást és szolgáltatásokat. 1.7 km távolságra a belvárostól.

Kétágyas szobák éjszakánként már 25.999 Forinttól!

Wellness csomagok: 2 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hotel Jade

Város: Miskolctapolca
Alfa Hotel

Alfa Hotel A Barlangfürdőtől néhány percre, Miskolc-Tapolca központjában található az Alfa Hotel, amely tizenhat kétágyas, kényelmes szobával várja vendégeit, a wellness centrumban pedig kellemesen kikapcsolódhat a vendég. 0.5 km távolságra a belvárostól.

Wellness csomagok: 6 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Alfa Hotel

Város: Tihany
Apartment Hotel Echo Residence

Apartment Hotel Echo Residence Az Echo Residence All Suite Hotel a Balaton északi partján, Tihany egyik legszebb kilátással rendelkező részén, csendes, exkluzív környezetben, egész éven át várja vendégeit. A szálloda a Balaton parttól 100 méterre, tízezer négyzetméteres, ősfás területen, két épületben, 18 lakosztályt és kiegészítő szolgáltatásokat kínál. 1.5 km távolságra a belvárostól.

Wellness csomagok: 8 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Apartment Hotel Echo Residence

Város: Páty
Gastland M1 Hotel

Gastland M1 Hotel A Hotel Gastland M1 az autopálya vonalán található, Budapesttől 22 km-es távolságban (Sasfészek-tó pihenőhely). Kényelmes szobákkal, szaunával, terasszal, grill udvarral, belső gyermekjátszóházzal, külső gyermekjátszótérrel, ajándékbolttal, konferencia- és szekcióteremmel, valamint őrzött parkolóval várjuk vendégeinket. 1.6 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 17.668 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 22.903 Forinttól!

Wellness csomagok: 2 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Gastland M1 Hotel

Város: Hajdúszoboszló
Park Hotel Ambrózia

Park Hotel Ambrózia A Park Hotel Ambrózia Hajdúszoboszló legcsaládiasabb szállodája, konyhával felszerelt apartmanokat kínál, háromcsillagos színvonalú szolgáltatásokkal, valamint saját wellness-részleggel, mindezt a városi fürdő és az Aqua Palace közvetlen szomszédságában. 1.4 km távolságra a belvárostól.

Wellness csomagok: 11 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Park Hotel Ambrózia

Város: Veszprém
Ezüsthíd Hotel

Ezüsthíd Hotel Az Ezüsthíd Hotel 800 méterre található Veszprém belvárosától csendes, nyugodt környezetben. Turisták, párok, üzleti úton levő vendégek, rendezvények részére ideális helyszínéül szolgálhat a széleskörű szolgáltatásokkal rendelkező hotel. 1.7 km távolságra a belvárostól.

Kétágyas szobák éjszakánként már 25.999 Forinttól!

Wellness csomagok: 2 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Ezüsthíd Hotel

Város: Miskolctapolca
Panorama Guesthouse

Panorama Guesthouse A Panoráma Vendégház gyönyörű panorámával várja vendégeit Miskolctapolca magaslati telkén. A Termál Barlangfürdő pár száz méternyire található, vendégeit kültéri és barlang környezetében található medencéjével, szaunájával, gyógymasszázzsal várja. 0.3 km távolságra a belvárostól.

Kétágyas szobák éjszakánként már 9.001 Forinttól!

Wellness csomagok: 2 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Panorama Guesthouse

Város: Mezôkövesd
Boglárka Panzió & Apartmanházak

Boglárka Panzió & Apartmanházak A Boglárka Panzió a matyó népművészetéről híres Mezőkövesd városától három kilométerre fekvő Zsóry-fürdőn található. A Budapesttől 130 kilométerre lévő üdülőterület az M3-as autópályán, illetve a 3-as számú főúton könnyen megközelíthető. A családi üzemeltetésű panzió a messze földön is ismert, a közelmúltban felújított gyógy- és strandfürdő északi bejáratától 300 méterre fekszik csendes, nyugodt környezetben. 4.3 km távolságra a belvárostól.

Kétágyas szobák éjszakánként már 13.500 Forinttól!

Wellness csomagok: 8 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Boglárka Panzió & Apartmanházak

Város: Sárvár
Hotel Viktória

Hotel Viktória 2004 októberében Sárváron, Magyarország egyik népszerű fürdőhelyén nyílt meg az új három csillagos Hotel Viktória Sárvár. A hotel a város központjában fekszik közvetlen az arborétum közvetlen szomszédságában csendes, nyugodt környezetben. A szálloda vendégeinek lehetősége nyíllik a tíz hektáros természetvédelmi park díjmentes megtekintésére. 0.3 km távolságra a belvárostól.

Wellness csomagok: 18 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Hotel Viktória

Város: Eger
Park Hotel Minaret

Park Hotel Minaret Az egri belváros szívében található Park Hotel Minaret a várost látogatók egyik legkedveltebb szálláshelye. Színvonalasan kialakított, kellemes hangulatú szobáival, gazdag ételkínálatot felvonultató, minden igényt kielégítő éttermével, és kisebb tréningek, meetingek nagyszerű helyszínéül szolgáló konferenciatermével tökéletes hátteret szolgáltat a pihenéshez vagy munkához. 0.3 km távolságra a belvárostól.

Wellness csomagok: 7 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Park Hotel Minaret

Város: Székesfehérvár
Platán Szálló Székesfehérvár

Platán Szálló Székesfehérvár Székesfehérvár történelmi belvárosától 5 perces sétaútra, az M7-es autópályától a városba vezető Budai úttól 200 méterre, csendes, zöldövezeti környezetben fekszik a 24 szobás Hotel Platán. 0.5 km távolságra a belvárostól.

Wellness csomagok: 3 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Platán Szálló Székesfehérvár

Város: Hévíz
Villa Mediterran

Villa Mediterran A Villa Mediterran a gyógytótól 300 méterre helyezkedik el, a város központjában. Kényelmes szobáival, belső kertjével, zárt prkolójával a csend és nyugalom szigete az egész éven át nagy vendégforgalmat lebonyolító népszerű városban. 0.2 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Villa Mediterran

Város: Pécs
Hotel Kikelet

Hotel Kikelet A Mecsek-hegység egyik legszebb részén, közvetlenül Pécs belvárosa fölött, a főtértől mindössze 5 percnyi autóútra található a Hotel Kikelet, a magyar mediterrán vidék egyik legszebb szállodája. 1.6 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Hotel Kikelet

Város: Siófok
Hotel Európa & Hungária Siófok

Hotel Európa & Hungária Siófok A Hotel Európa Siófok város legszebb sétányán Petőfi sétányon, közvetlenül a Balaton partján helyezkedik el. A déli Balaton-part egyik legkellemesebb saját strandjával rendelkezik, mely sekély vizével kiválóan alkalmas kisgyermekes családok részére. 1.7 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Hotel Európa & Hungária Siófok

Város: Eger
Hotel Szent János

Hotel Szent János A Szent János Hotel Eger történelmi belvárosában, a Dobó tér szomszédságában, légkondicionált szobákkal, rendezvények fogadására alkalmas impozáns télikerttel, saját parkolóval, valamint fitnesz és wellness szolgáltatásokkal várja vendégeit. 0.2 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Hotel Szent János

Város: Rátka
Angyal Fogadó, Borászat & Szőlőbirtok

Angyal Fogadó, Borászat & Szőlőbirtok Az Angyal Fogadó, Borászat & Szőlőbirtok Tokaj-Hegyalja bortermelő vidékének szívében, Rátka község határában található. A hajdani szövetkezeti pinceépületében kialakított vendégszobák és étterem egyedi élményeket nyújtanak a látogatóknak. 0.2 km távolságra a belvárostól.

Wellness csomagok: 3 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Angyal Fogadó, Borászat & Szőlőbirtok

Város: Zalakaros
Szent Orbán Panzió

Szent Orbán Panzió A Szent Orbán Panzió a Kis-Balatontól néhány kilométerre, festői környezetben található kedves vendégház, mely várja mindazokat, akik aktívan szeretnének pihenni, miközben a csodálatos panorámában gyönyörködnek és kihasználják a közeli termálvizek által nyújtott gyógyulási lehetőséget. 0.8 km távolságra a belvárostól.

Kétágyas szobák éjszakánként már 8.000 Forinttól!

Wellness csomagok: 2 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Szent Orbán Panzió

Város: Vonyarcvashegy
Zenit Hotel Vendégház

Zenit Hotel Vendégház Vonyarcvashegyen, az egykori keszthelyi uradalom borvidékének egyik szőlőskertjének szélén található a Helikon Taverna Wellness Hotel. A szálloda kényelmes szállást, ízletes borokat, igényes éttermet és gyönyörű, nyugodt környezetet kínál vendégeinek. 0.9 km távolságra a belvárostól.

Wellness csomagok: 6 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Zenit Hotel Vendégház

Város: Keszthely
Hunguest Hotel Helikon

Hunguest Hotel Helikon A háromcsillagos színvonalú Hotel Helikon sport- és üdülőszálloda minden generáció igényeinek megfelelően kialakított szolgáltatási palettája egész évben aktív kikapcsolódást ígér. 0.9 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Hunguest Hotel Helikon

Város: Egerszalók
D&A Apartmanház

D&A Apartmanház A D&A Apartmanház az egerszalóki gyógy- és wellnessfürdő közelében található. Csendes, nyugodt környezetével várja vendégeit Egertől mindössze öt kilométerre. Kikapcsolódási lehetőséget kínál a három közeli gyógyfürdő, illetve gyerekek számára elérhető az erdő aljában levő játszótér is. 1.4 km távolságra a belvárostól.

Kétágyas szobák éjszakánként már 17.999 Forinttól!

Wellness csomagok: 7 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: D&A Apartmanház

Város: Garabonc
Villa Natura Hotel

Villa Natura Hotel A Villa Natura Hotel Zalakarostól egy kilométerre, Garaboncon, tíz hektár területen, csodálatos természeti környezetben, a Kis-Balaton természetvédelmi terület közvetlen közelében helyezkedik el. A 2007-ben épült modern szálloda, 44 fő elhelyezésére alkalmas, igényesen berendezett szobákkal és a házias konyha ízeivel várja az idelátogatókat. 1.5 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Villa Natura Hotel

Város: Tarcal
Andrássy Rezidencia Wine & Spa

Andrássy Rezidencia Wine & Spa Wellness szálloda és borhotel ötvözete az Andrássy Rezidencia Wine és Spa Tarcalon, Tokaj-Hegyalja történelmi borvidékének szívében. Az ötcsillagos wellness szálloda magas színvonalon kínálja a vendégeknek a borgasztronómiát, a spa-kényeztetést és a minőségi vendéglátást.

További részletek a szállodáról: Andrássy Rezidencia Wine & Spa

Város: Sárospatak
Margaréta Panzió

Margaréta Panzió A Margaréta Panzió csendes, nyugodt, kellemes kertvárosi környezetben, Sárospatakon várja vendégeit, a történelmi városközponttól gyalogosan 15 perc távolságra. 1.3 km távolságra a belvárostól.

Kétágyas szobák éjszakánként már 7.499 Forinttól!

Wellness csomagok: 2 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Margaréta Panzió