Szálláshelyek Budapesten

Olcsó budapesti szállodák

Hotel Charles

Hotel Charles A Hotel Charles a főváros budai oldalán, a Gellért-hegy mellett, a fő turista látványosságok közvetlen közelében várja vendégeit. Ideális elhelyezkedéséből adódóan Budapest nevezetességei akár gyalog (Citadella, Várnegyed), de tömegközlekedéssel is percek alatt megközelíthetők. A híres Váci utca és a pesti belváros mindössze két buszmegállónyira van, és a busz közvetlenül a szálloda mellett áll meg. 1.9 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 21.284 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 24.020 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Hotel Charles

Agape Guesthouse Budapest

Agape Guesthouse Budapest Az Agape Apartmanház Budapest központjában, kiváló minőségben mégis elérhető árakon kínál szobákat és apartmanokat - a vendégek rövid sétával számos budapesti turistalátványosságot könnyen elérhetnek, de a nagyon jó környékbeli közlekedéssel egyszerűen eljutnak a város bármelyik pontjára. 1.4 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 12.770 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 12.770 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Agape Guesthouse Budapest

City Hotel Unió

City Hotel Unió A háromcsillagos City Hotel Unió Budapest szívében, a város üzleti és bevásárló negyedében helyezkedik el, az Erzsébet körúttól egy perce található. Kényelmes sétával 5-15 percen belül elérhető az Operaház, a Liszt Ferenc Zeneakadémia, a Hősök tere, a Szépművészeti Múzeum, a Terror Háza Múzeum és még számos csodálatos épület és látványosság. 1.5 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 12.466 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 15.507 Forinttól!

Wellness csomagok: 7 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: City Hotel Unió

Villa Korall

Villa Korall A Villa Korall Panzió a főváros budai oldalán, csendes zöldövezetben helyezkedik el, tömegközlekedéssel jól megközelíthető környéken. 4.8 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Villa Korall

Attila Hotel & Restaurant

Attila Hotel & Restaurant Budapest III. kerületében, a Csillaghegyen található az Attila Hotel. A szállodától jó közlekedés nyílik a történelmi belváros, Szentendre és a Dunakanyar irányába. 7.8 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 9.122 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 10.642 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Attila Hotel & Restaurant

Alfréd Panzió Budapest

Alfréd Panzió Budapest Budapest belvárosától 10 kilométerre, a csodálatos csillaghegyi zöldövezetben található a barátságos Alfréd Panzió, amelyn tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető; a főváros 3 legszebb strandja valamint a Dunapart néhány perc sétával könnyen elérhető. 8.3 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 8.817 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 13.682 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Alfréd Panzió Budapest

Akácfa Holiday Apartmanház

Akácfa Holiday Apartmanház Az Akácfa Holiday Apartmanok a főbb turisztikai látványosságokhoz közel várják kikapcsolódási vagy üzleti célból érkező vendégeiket. Az apartmanokban megszállhatnak nagyobb családok, baráti társaságok is. 1.4 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Akácfa Holiday Apartmanház

Szonyi Garden Hotel Pest

Szonyi Garden Hotel Pest A Szőnyi Garden Hotel Pest Budapest egyik legszebb kerületében, a zöldövezetéről ismert Zuglóban helyezkedik el. A szálloda 42 szobával várja vendégeit, ezek pótágyakkal együtt akár 90 személyt is fogadni tud egyszerre. 4.9 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 15.811 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 18.851 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Szonyi Garden Hotel Pest

Dominik Pension

Dominik Pension A város központjának közelében, a 7-es busz vonalán, a Városliget és a Sportaréna szomszédságában található a Cházár András utca, amely épületeivel az igazi villa-negyedet idézi. A Dominik Panzió 37 szobája a 19. században épült Domonkos templom mellett, egykori egyházi épületben lett kialakítva, egyszerűen, de stílusosan. 3.4 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 5.473 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 7.297 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Dominik Pension

Centrál Green Hotel

Centrál Green Hotel A Centrál Green Hotel a belvárosban, a Kodály Körönd metrómegállótól 50 méterre, 2006-ban nyilt első osztályú szálláshely. A csendes, nyugodt, központi fekvésű panzió könnyen felveszi a versenyt kényelem terén a legjobb szállodákkal, nyugalom terén a falusi fogadókkal. Félúton a Váci utca és a Hősök tere között kevés jobb elhelyezkedésű szállást talál az, aki egy lazításra alkalmas helyen, de mindenhez közel akar lakni. 2 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 10.946 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 12.162 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Centrál Green Hotel

Happy Hotel

Happy Hotel A Hotel Happy a Budapesti Vásárközpont szomszédságában várja kedves vendégeit 2003 óta. A szálloda a belvárosból nagyon könnyen megközelíthető akár autó akár tömegközlekedési eszközök segítségével. 5.2 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 10.642 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 14.898 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Happy Hotel

Bed-Breakfast Hotel Budapest

Bed-Breakfast Hotel Budapest A Bed-Breakfast Hotel barátságos szálloda Budapest északi részén, kellemes kertvárosi környezetben található, elérhető áron ajánl othhonos szobákat, azoknak a vendégeknek akik nem szeretnének a szállásra túl sokat költeni. 7.4 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 12.770 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 12.770 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Bed-Breakfast Hotel Budapest

Club Guestrooms

Club Guestrooms A Club Guestrooms a Váci utcától néhány lépésre, a belvárosban található - innen könnyen elérhetők a fontos turistalátványosságok, üzletek, vendéglők, és, a nagyon jó közlekedésnek köszönhetően, a város bármelyik távoli pontja. A szobák mindegyike rendelkezik ingyenes Wifi Internetkapcsolattal és kábel-TV-vel, ezen kívül a vendégek rendelkezésére áll egy közös helyiség (számítógépszoba és teljesen felszerelt konyha). A szobák mindegyike rendelkezik saját külön fürdőszobával, ezek bejárata a közös helyiségből nyílik. 0.3 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Club Guestrooms

Atlantic Hotel

Atlantic Hotel Az Atlantic Hotel a pesti belvárosban található, 2005 szeptemberétől várja vendégeit. A város szívében is kellemes, nyugalmas környezetet biztosít a belső átriumos kialakítás, amely a szálloda belsejébe egész nap természetes fényt tükröz. 2.4 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 9.711 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 13.029 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Atlantic Hotel

Hotel Villa Korda

Hotel Villa Korda Budapest exkluzív negyedében, zöldövezetben a tájvédelmi körzet határán helyezkedik el a klasszikus stílusban épült Hotel Villa Korda. A kiváló hegyvidéki levegő és a pihenőkert feledteti a város közelségét; belváros negyedóra alatt elérhető saját autóval, 30 perc alatt tömegközlekedéssel. 4.8 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Hotel Villa Korda

Central Hotel 21

Central Hotel 21 Budapest központjában, a pesti oldal szívében várja vendégeit az újonnan nyílt Central Hotel 21. Tizenhét kényelmes szobája, a éjjel-nappal nyitva tartó recepciós szolgálata, valamint rendkívül jó elhelyezkedése, turisták, családok és üzleti ügyben utazók számára is ideális elhelyezést nyújt. 1.4 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 16.723 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 17.939 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Central Hotel 21

Ében Hotel

Ében Hotel A Hotel Ében zuhanyzós szobákkal, étteremmel és konferenciatermekkel várja vendégeit a Budapesti Vásárközpont közelében, a metró Örs Vezér téri végállomásánál. 7.1 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 12.770 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 16.115 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Ében Hotel

Kapu Panzió

Kapu Panzió A Kapu Panzió a Sas -hegy lábánál, a belvároshoz és M1,M7-es autópályákhoz közel fekvő családias kis panzió. 3.7 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Kapu Panzió

Hotel Elit

Hotel Elit Budapest központjában, a Rákóczi úton, a Keleti pályaudvartól 200 méternyi távolságra található a Hotel Elit Budapest. Busszal és metróval a város bármely része elérhető, így könnyen elérhetőek Budapest fő nevezetességei, találkozási pontjai. 2.1 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Hotel Elit

Hotel Sunshine

Hotel Sunshine A Hotel Sunshine a Kőbánya-Kispest metróvégállomástól nem messze, a XIX. kerületben várja vendégeit. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér autóval 10 percre, tömegközlekedéssel 20 percre található. 8.8 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Hotel Sunshine

Hotel Ibis Budapest City

Hotel Ibis Budapest City A Hotel Ibis Budapest City (korábbi nevén Ibis Budapest Emke) a városközpontban található háromcsillagos szálloda; a közeli Blaha Lujza tértől jól megközelíthető az üzleti- és a bevásárló negyed, ezért a szálló tökéletes otthont nyújt üzletembereknek és turistáknak egyaránt. 1.5 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 24.540 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 24.540 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Hotel Ibis Budapest City

Hotel Ibis Budapest Aero

Hotel Ibis Budapest Aero A barátságos, családias hangulatú, háromcsillagos Hotel Ibis Budapest Aero szállodából 15 perc alatt elérheti a történelmi belváros bármely pontját és a Ferihegy Repülőteret is. Az M3 (kék metró) vonalán levő "Határ út" megálló közvetlenül a szálloda előtt található, biztosítva a gyors és egyszerű közlekedést. 6.8 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 16.467 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 16.467 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Hotel Ibis Budapest Aero

Boulevard City Pension & Apartments

Boulevard City Pension & Apartments Budapest központjában található a Boulevard City Panzió, a Nagykörúttól néhány perces sétára, központi elhelyezkedése ellenére egy csendes kis mellékutcában, nyugodt pihenést biztosítva a városba látogatóknak. A panzió egy új építésű épület felső szintjén kínál szobákat. 1.7 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 15.203 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 17.635 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Boulevard City Pension & Apartments

Papillon Hotel

Papillon Hotel Budapest legszebb részén, a Rózsadombon található Hotel Papillon 30 szobával és kerthelyiséggel várja vendégeit. Budapest legszebb részén csendes, nyugodt környezetben található szálloda közel van a városközpontba vezető tömegközlekedési eszközökhöz, és gyalogosan mindössze 30 percre a Budai Vártól. 2.7 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 13.378 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 16.419 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Papillon Hotel

Vitta Hotel Superior Budapest

Vitta Hotel Superior Budapest A Vitta Hotel Superior Budapest Újpesten található, könnyen megközelíthető a kék metróval (M3). A Duna Plaza és az Aquaworld fürdő komplexum közelében épült, mindössze nyolc percnyire a városközponttól. 6.8 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 18.243 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 21.284 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Vitta Hotel Superior Budapest

Hotel Karin

Hotel Karin Újpesten található a Hotel Karin, ahonnan a budapesti Aquapark autóval könnyen megközelíthető. Ebben a kellemes zöldövezeti környezetben minden kedves vendég megtalálja a számára legjobb elfoglaltságot, szórakozást. 8.2 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 13.682 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 16.723 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Hotel Karin

Buda Hill Residences

Buda Hill Residences A Buda Hill Residences Budapest előkelő lakónegyedében helyezkedik el, nagykövetségek szomszédságában, a budai oldalon. A közeli Moszkva téren a metró és a villamosvonalak rendkívül jó összeköttetést biztosítanak a főváros más részeivel. 2.5 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Buda Hill Residences