Szállás Budapesten

Budapesti szállodák jegyzéke

Hotel Charles

Hotel Charles A Hotel Charles a főváros budai oldalán, a Gellért-hegy mellett, a fő turista látványosságok közvetlen közelében várja vendégeit. Ideális elhelyezkedéséből adódóan Budapest nevezetességei akár gyalog (Citadella, Várnegyed), de tömegközlekedéssel is percek alatt megközelíthetők. A híres Váci utca és a pesti belváros mindössze két buszmegállónyira van, és a busz közvetlenül a szálloda mellett áll meg. 1.9 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 12.808 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 12.808 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Hotel Charles

Agape Guesthouse Budapest

Agape Guesthouse Budapest Az Agape Apartmanház Budapest központjában, kiváló minőségben mégis elérhető árakon kínál szobákat és apartmanokat - a vendégek rövid sétával számos budapesti turistalátványosságot könnyen elérhetnek, de a nagyon jó környékbeli közlekedéssel egyszerűen eljutnak a város bármelyik pontjára. 1.4 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 12.370 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 12.370 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Agape Guesthouse Budapest

Hotel Benczúr

Hotel Benczúr A Hotel Benczúr Budapest belvárosában, a világörökség részét képező Andrássy úttal párhuzamosan fekvő Benczúr utcában, könnyen megközelíthető helyen, mégis a város zajától elzárva, elegáns környezetben várja kedves vendégeit. 2.6 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 13.120 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 13.745 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Hotel Benczúr

Continental Hotel Budapest

Continental Hotel Budapest Az újjászülető Continental Hotel Budapest Superior a múltat és jövőt, a hagyományos vendégszeretet és a XXI. század elvárásait ötvöző vendégközpontú gondolkodás új védjegye Budapest belvárosában, 2010 júniusától várja vendégeit. 1.3 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 22.773 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 23.026 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Continental Hotel Budapest

Bo18 Hotel Superior

Bo18 Hotel Superior A Bo18 Hotel Budapest nyolcadik kerületében, a Corvin bevásárlóközpont és Corvin sétány kapujában található. A tömegközlekedéssel és személygépkocsival egyaránt egyszerűen megközelíthető szálloda elhelyezkedése biztosíték a csendes, zavartalan tartózkodásra, a nyüzsgő budapesti belváros közelében. A háromcsillagos szállodától egy perc sétára megannyi szórakozási, vásárlási, étkezési lehetőség és szórakozóhely várja kikapcsolódni vágyó vendégeket. 1.8 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 22.179 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 24.053 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Bo18 Hotel Superior

Corinthia Hotel Budapest

Corinthia Hotel Budapest A Corinthia Hotel Budapest Magyarország ötcsillagos szállodái közül a legnagyobb és legkorszerűbb konferencia és kiállító központtal, valamint 414 luxus színvonalú szobával akár 2200 vendég számára is tökéletes helyszínt kínál rendkívüli társadalmi eseményekhez és konferenciákhoz egyaránt. Az újonnan megnyílt exkluzív Royal Spa teljes testi és lelki felüdülést ígér, kényeztető szolgáltatások és gyógykezelések széles skáláját kínálva vendégeinek. 1.4 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 39.588 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 39.588 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Corinthia Hotel Budapest

The Aquincum Hotel Budapest

The Aquincum Hotel Budapest The Aquincum Hotel Budapest négycsillagos kényelmet, széleskörű konferencia-lehetőségeket, valamint egy csodálatos wellness-központ szolgáltatásait kínálja, összhangot teremtve üzlet és pihenés között. 4 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 38.110 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 38.110 Forinttól!

Wellness csomagok: 1 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: The Aquincum Hotel Budapest

City Panzió Mátyás

City Panzió Mátyás A City Panzió Mátyás háromcsillagos szálloda Budapest belvárosában, az Erzsébet híd pesti oldalán, a híres Mátyás Pince Étterem feletti épületben. 0.1 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 11.152 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 11.152 Forinttól!

További részletek a szállodáról: City Panzió Mátyás

Villa Korall

Villa Korall A Villa Korall Panzió a főváros budai oldalán, csendes zöldövezetben helyezkedik el, tömegközlekedéssel jól megközelíthető környéken. 4.8 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Villa Korall

City Hotel Unió

City Hotel Unió A háromcsillagos City Hotel Unió Budapest szívében, a város üzleti és bevásárló negyedében helyezkedik el, az Erzsébet körúttól egy perce található. Kényelmes sétával 5-15 percen belül elérhető az Operaház, a Liszt Ferenc Zeneakadémia, a Hősök tere, a Szépművészeti Múzeum, a Terror Háza Múzeum és még számos csodálatos épület és látványosság. 1.5 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 8.122 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 11.246 Forinttól!

Wellness csomagok: 8 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: City Hotel Unió

Novotel Budapest Centrum Hotel

Novotel Budapest Centrum Hotel A négycsillagos Novotel Budapest Centrum szálloda 227 légkondicionált szobával várja kedves vendégeit az egykori Palace Szálló modernizált és kibővített műemlék épületében. 1.2 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 21.564 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 21.564 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Novotel Budapest Centrum Hotel

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge Budapest szívében, a város üzleti és szórakoztató negyedében található a Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge. Executive emelet, teljes felszereltségű fitness és üzleti központ, beltéri úszómedence, étterem, bár és kávézó, kaszinó, valamint jól felszerelt konferenciatermek állnak az üzleti utazók és a turisták rendelkezésére. 0.7 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Hotel Sofitel Budapest Chain Bridge

Aquaworld Resort

Aquaworld Resort Az Aquaworld Resort Budapest négycsillagos, superior kategóriájú konferencia- és wellness-szállodája, amely szolgáltatásait tekintve egyedülálló a fővárosban. Vendégeit 309 szoba, lakosztály és apartman várja, közel 1000 fős konferenciaközpont, saját wellness- és fitness-részleg, szórakoztatóközpont, parkolóhelyek, valamint közvetlen átjárás Európa egyik legnagyobb fedett vízi témaparkjába, az Aquaworld-be. 10.3 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 19.055 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 19.055 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Aquaworld Resort

Judit Apartments Budapest

Judit Apartments Budapest A Judit Apartment House a belvároshoz közeli részen, nyugodt és biztonságos környezetben, a Dunaparttól csupán két percre található. Tömegközlekedéssel és autóval egyaránt egyszerűen és könnyen megközelíthető. 2.2 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 9.059 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 10.933 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Judit Apartments Budapest

Attila Hotel & Restaurant

Attila Hotel & Restaurant Budapest III. kerületében, a Csillaghegyen található az Attila Hotel. A szállodától jó közlekedés nyílik a történelmi belváros, Szentendre és a Dunakanyar irányába. 7.8 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 7.810 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 8.434 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Attila Hotel & Restaurant

Happy Hotel

Happy Hotel A Hotel Happy a Budapesti Vásárközpont szomszédságában várja kedves vendégeit 2003 óta. A szálloda a belvárosból nagyon könnyen megközelíthető akár autó akár tömegközlekedési eszközök segítségével. 5.2 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 10.933 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 15.307 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Happy Hotel

Hotel Castle Garden

Hotel Castle Garden A Hotel Castle Garden Budapest első kerületében, a Budai Várnegyedbe vezető Bécsi kapu közvetlen közelében, a Várfal tőszomszédságában található. A szálloda fekvése egyszerre biztosítja a turisztikai látványosságok közelségét, a nagyváros kereskedelmi és közlekedési csomópontjának nyüzsgését, valamint a kertvárosi mellékutcák csendjét. 2.5 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 14.901 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 15.744 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Hotel Castle Garden

Alfa Art Hotel

Alfa Art Hotel Kellemes, csendes, természetes környezetben, közvetlenül a Duna parton szeretettel várja vendégeit egy igényesen felújí­tott szálloda, az Alfa Art Hotel Superior. 8.6 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 14.682 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 16.244 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Alfa Art Hotel

Hotel Griff

Hotel Griff A Hotel Griff Budapest budai oldalán, kellemes környezettel, igényesen berendezett szobákkal, konferenciaközponttal és zárt parkolóval várja vendégeit. A szálloda a Kelenföldi Pályaudvartól és az M1/M7-es autópályától néhány percre helyezkedik el, a főváros központja és a Várnegyed tömegközlekedési eszközökkel is 15 perc alatt elérhető. 3.2 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 3.404.942 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 4.029.702 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Hotel Griff

Leslie Apartments

Leslie Apartments A Leslie Apartments a Duna partjától mindössze pár perc sétára helyezkedik el, a város pesti oldalán, és légkondicionált stúdiókkal, zárt parkolóval és a közelben számos sportolási és szórakozási lehetőséggel várja vendégeit. 2.2 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 10.309 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 10.933 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Leslie Apartments

Royal Park Boutique Hotel

Royal Park Boutique Hotel A Royal Park Boutique Hotel újonnan megnyílt szállodaként várja vendégeit Budapesten, a Keleti Pályaudvarral szemben, kiváló közlekedési lehetőségeket, légkondicionált vendégszobákat, éttermet és kávézót kínálva számos fővárosi látványosság közelében. 2.7 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 18.430 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 18.430 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Royal Park Boutique Hotel

Akácfa Holiday Apartmanház

Akácfa Holiday Apartmanház Az Akácfa Holiday Apartmanok a főbb turisztikai látványosságokhoz közel várják kikapcsolódási vagy üzleti célból érkező vendégeiket. Az apartmanokban megszállhatnak nagyobb családok, baráti társaságok is. 1.4 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Akácfa Holiday Apartmanház

City Hostel Pest

City Hostel Pest A City Hostel Pest Budapest centrumában helyezkedik el, pontosabban a közkedvelt Ráday utcában, mely a budapesti éjszakai élet színes foltja kávéházaival, bárjaival és számos éttermével. Az közlekedési adottságok kitűnőek: a 4-6-os-, a 2-es villamos és a metró is pár percnyire található a szálló épületétől. 1.3 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: City Hostel Pest

Buda Castle Fashion Hotel

Buda Castle Fashion Hotel A Buda Castle Hotel a várnegyed szívében, történelmi környezetbe ágyazott modern eleganciát, nyugalmat és kényelmet kínál vendégeinek. Nemdohányzó szálloda! 2.1 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Buda Castle Fashion Hotel

City Hostel Corvin

City Hostel Corvin A Budapest belvárosában található, nyáron nyitva tartó City Hostel Corvin modern, kényelmes, kedvező árú szállást biztosít vendégei részére. Felújított berendezésű szobák, közös használatú, illetve saját fürdőszobás szobák is rendelkezésre állnak. 2.1 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: City Hostel Corvin

Pilvax Hotel

Pilvax Hotel A City Hotel Pilvax kényelmes és elegáns szobákat kínál kedves vendégeinek a főváros szívében, alig 50 méterre a híres Váci utcától, barátságos környezetben, egy csendes kis utcában. A szálloda kíválóan alkalmas városnéző túrák kiindulópontjaként, hiszen szinte minden fontos turistalátványosság rövid sétával elérhető, de ajánljuk üzleti ügyben utazók számára is, hiszen a város legfontosabb üzleti központjai is a közvetlen közelben találhatóak. 0.2 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 11.152 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 11.152 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Pilvax Hotel

Ring Hotel

Ring Hotel A City Hotel Ring barátságos háromcsillagos szálloda a főváros központjában, közel a Margitszigethez és a Nyugati Pályaudvarhoz. Kiválóan alkalmas mind turisták mind üzleti ügyben utazók számára, mert Budapest minden fontos helye könnyen elérhető: a közelben számtalan látványosság van (az Andrássy út, a Parlament, a Bazilika vagy a Hősök tere könnyen elérhető gyalog), az üzleti élet legmozgalmasabb központjai könnyen elérhetőek, de a nagyon jó tömegközlekedés (4-6-os villamos M3 metróvonal) azt is lehetővé teszi, hogy a vendégek a távolabbi kerületekbe egyszerűen és gyorsan kijussanak. 1.6 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 11.683 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 11.683 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Ring Hotel

Comfort Apartmanok

Comfort Apartmanok A Comfort Apartments egy-, két- és háromszobás modern és elegáns apartmanjai egy új építésű épületben találhatóak a Király utcában, Budapest belvárosában. Az Operaház és az Andrássy út csak 2 perc távolság az apartmanoktól, az utca pedig telis-tele van éttermekkel, szórakozóhelyekkel. Az internettel, klímával felszerelt lakások minősége családok és üzletemberek számára egyaránt ideális megoldás lehet nyaralásra vagy munkára. 0.8 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 12.183 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 18.430 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Comfort Apartmanok

Jagello Business Hotel

Jagello Business Hotel A kitűnő elhelyezkedésű Jagelló Hotel a budai üzleti negyedben található, az M1-es és M7-es autópályák közelében, a BAH csomópontnál, a Budapest World Trade Center és a MOM Park közelében, kedvező tömegközlekedési lehetőségeket és nyugodt környezetet kínálva vendégeinek. 3.1 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 12.495 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 12.495 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Jagello Business Hotel

Hélios Panzió

Hélios Panzió A Helios Panzió Budapest zöldövezetében található, de közvetlen buszjára köti össze a belvárossal. 5.6 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 12.495 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 14.057 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Hélios Panzió

Hotel Centrál Basilica

Hotel Centrál Basilica A Hotel Central Basilica, Budapest szívében, a Szent István Bazillika lábánál, műemléki környezetben, csendes sétálóövezetben várja mindazon városnéző és üzleti utazókat, akik a belvárosból, kitűnő közlekedéssel szeretnék Budapestet megismerni. 0.7 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 19.992 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 26.552 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Hotel Centrál Basilica

Hotel Canada

Hotel Canada A Lágymányosi híd közelében található Hotel Canada minden irányból (M0, M3, M1, M7, M5 és a Ferihegyi repülőtérről) könnyen elérhető. A szálloda egyszerű útvonalat kínál a főváros kulturális-, turisztikai- és pénzügyi negyedeihez, így egyéni utazók, csoportok és üzleti céllal érkezők számára is megfelelő választás lehet. 4.3 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 10.933 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 13.745 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Hotel Canada

Le Meridien Budapest

Le Meridien Budapest A főváros szívében, a történelmi Erzsébet Tér mellett kínál nyugodt környezetet és luxus körülményeket vendégeinek a Hotel Le Meridien. 0.4 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Le Meridien Budapest

Dominik Pension

Dominik Pension A város központjának közelében, a 7-es busz vonalán, a Városliget és a Sportaréna szomszédságában található a Cházár András utca, amely épületeivel az igazi villa-negyedet idézi. A Dominik Panzió 37 szobája a 19. században épült Domonkos templom mellett, egykori egyházi épületben lett kialakítva, egyszerűen, de stílusosan. 3.4 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 5.310 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 6.091 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Dominik Pension

Hotel Ibis Budapest Heroes Square

Hotel Ibis Budapest Heroes Square A háromcsillagos, 139 légkondicionált szobával rendelkező Ibis Budapest Heroes Square (egykori Hotel Liget) kiváló szálláslehetőséget kínál Budapest zöld szívében, a Városligetben, 10 percre a belvárostól, turisztikai látványosságok közvetlen közelében. 2.8 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 14.929 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 14.929 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Hotel Ibis Budapest Heroes Square

Hotel Nemzeti Budapest - MGallery

Hotel Nemzeti Budapest - MGallery Az elegáns Hotel Nemzeti Budapest - MGallery központi fekvésének és meghitt, századfordulós hangulatának köszönhetően üzleti utazók és turisták számára is ideális helyszín. Az üzleti negyed, illetve a város látnivalói könnyen és gyorsan elérhetők, akár tömegközlekedési eszközökkel is. 1.5 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 27.646 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 27.646 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Hotel Nemzeti Budapest - MGallery

Rubin Wellness & Conference Hotel

Rubin Wellness & Conference Hotel A Rubin Wellness és Konferenciaszálló a főváros budai oldalán helyezkedik el, 15 percnyi távolságra a belvárostól és a Budai Vártól. 83 légkondicionált szobával, 1000 négyzetméteres saját belső árnyas kerttel, wellness és sportrészleggel, konferenciatermekkel várja vendégeit.

3.4 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 19.992 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 23.116 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Rubin Wellness & Conference Hotel

Atlantic Hotel

Atlantic Hotel Az Atlantic Hotel a pesti belvárosban található, 2005 szeptemberétől várja vendégeit. A város szívében is kellemes, nyugalmas környezetet biztosít a belső átriumos kialakítás, amely a szálloda belsejébe egész nap természetes fényt tükröz. 2.4 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 9.478 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 12.551 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Atlantic Hotel

Bed-Breakfast Hotel Budapest

Bed-Breakfast Hotel Budapest A Bed-Breakfast Hotel barátságos szálloda Budapest északi részén, kellemes kertvárosi környezetben található, elérhető áron ajánl othhonos szobákat, azoknak a vendégeknek akik nem szeretnének a szállásra túl sokat költeni. 7.4 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 10.621 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 10.621 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Bed-Breakfast Hotel Budapest

Hotel Swing City

Hotel Swing City A Hotel Swing City Budapest szívében, a Nagykörúton található háromcsillagos szálloda, amely barátságos, családias légkörrel várja vendégeit. Tömegközlekedési eszközökkel kiválóan megközelíthető (4-6-os villamos, 3-as metró), így ideális kiindulópontként szolgálhat mind a szórakozni vágyó, mind a város nevezetességeit és a kulturális értékeket kedvelő és kereső vendégek részére. 1.6 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 9.371 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 11.870 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Hotel Swing City

Budai Hotel

Budai Hotel A három csillagos Budai Hotel csendes, elegáns környezetben, a Széchenyi-hegy oldalában várja kedves vendégeit. A hotel olyan vendégek számára ajánlott, akik szeretnének a város zajától és szennyezett levegőjétől távol maradni. 5.6 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 8.434 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 9.371 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Budai Hotel

Hotel Ibis Budapest Centrum

Hotel Ibis Budapest Centrum A Hotel Ibis Budapest Centrum Pest belvárosában található a híres Ráday utcában, a Nemzeti Múzeum szomszédságában, a Kálvin térnél. A Váci utca, a város üzleti és kulturális központja gyalogosan mindössze 5 perc sétát jelent, így ez ideális helyszín turisták és üzletemberek számára egyaránt. 0.8 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 16.256 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 16.256 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Hotel Ibis Budapest Centrum

Hotel Ibis Budapest Aero

Hotel Ibis Budapest Aero A barátságos, családias hangulatú, háromcsillagos Hotel Ibis Budapest Aero szállodából 15 perc alatt elérheti a történelmi belváros bármely pontját és a Ferihegy Repülőteret is. Az M3 (kék metró) vonalán levő "Határ út" megálló közvetlenül a szálloda előtt található, biztosítva a gyors és egyszerű közlekedést. 6.8 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 12.608 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 12.608 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Hotel Ibis Budapest Aero

Hotel Villa Korda

Hotel Villa Korda Budapest exkluzív negyedében, zöldövezetben a tájvédelmi körzet határán helyezkedik el a klasszikus stílusban épült Hotel Villa Korda. A kiváló hegyvidéki levegő és a pihenőkert feledteti a város közelségét; belváros negyedóra alatt elérhető saját autóval, 30 perc alatt tömegközlekedéssel. 4.8 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Hotel Villa Korda

Adler Apartments Budapest

Adler Apartments Budapest Az Adler Apartments új építésű, kétszobás apartmanokat kínál Budapest belvárosában, kényelmes szállást 1-4 fő részére, valamint ingyenes parkolást az apartmanház garázsában. 1 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Adler Apartments Budapest

Hotel President

Hotel President A Hotel President Budapest belvárosának legújabb boutique szállodájaként négy- és ötcsillagos szobákkal és szolgáltatásokkal, elérhető árakon kínált luxussal és eleganciával várja vendégeit a Parlament és a Bazilika közelében. 1 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Hotel President

City Center Guest House

City Center Guest House Budapest belvárosában helyezkedik el a City Center Guesthouse, szálláslehetőséget biztosítva a központhoz közeli szállást kereső vendégek részére. 1.6 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: City Center Guest House

Club Guestrooms

Club Guestrooms A Club Guestrooms a Váci utcától néhány lépésre, a belvárosban található - innen könnyen elérhetők a fontos turistalátványosságok, üzletek, vendéglők, és, a nagyon jó közlekedésnek köszönhetően, a város bármelyik távoli pontja. A szobák mindegyike rendelkezik ingyenes Wifi Internetkapcsolattal és kábel-TV-vel, ezen kívül a vendégek rendelkezésére áll egy közös helyiség (számítógépszoba és teljesen felszerelt konyha). A szobák mindegyike rendelkezik saját külön fürdőszobával, ezek bejárata a közös helyiségből nyílik. 0.3 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Club Guestrooms

Hotel Ibis Budapest City

Hotel Ibis Budapest City A Hotel Ibis Budapest City (korábbi nevén Ibis Budapest Emke) a városközpontban található háromcsillagos szálloda; a közeli Blaha Lujza tértől jól megközelíthető az üzleti- és a bevásárló negyed, ezért a szálló tökéletes otthont nyújt üzletembereknek és turistáknak egyaránt. 1.5 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 16.256 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 16.256 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Hotel Ibis Budapest City

Hotel Palazzo Zichy

Hotel Palazzo Zichy A régi Budapestre kíváncsi vendégek átérezhetik a történelmi hangulatot egy belvárosi palotában, mely a híres magyar nemes, Gróf Zichy Nándor és családja lakhelyéül szolgált a 19. században. A Hotel Palazzo Zichy ma elegáns négycsillagos szálloda, mely a következő szolgáltatásokat kínálja vendégei részére: Lounge Bár ingyenes kávé, tea és ásványvízfogyasztással, fitnessterem, szauna, büféreggeli gazdag választékkal, melyet különleges üvegtet?s reggelizőteremben fogyaszthatnak a vendégek. 1.3 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Hotel Palazzo Zichy

Expo Congress Hotel

Expo Congress Hotel Az Expo Congress Hotel közvetlenül a Hungexpo (Budapesti Nemzetközi Vásár) főbejárata mellett helyezkedik el. A szálloda 160 Standard és Superior szobával rendelkezik, ezen kívül étteremmel és bárral, konferencia rendezési lehetőségekkel, valamint wellness-részleggel várja vendégeit. 5.9 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Expo Congress Hotel

Atlas City Hotel Budapest

Atlas City Hotel Budapest A Hotel Atlas háromcsillagos szálloda központi elhelyezkedésű: innen rövid idő alatt megközelíthető a történelmi városcentrum akár gyalog is, valamint a közelben megálló villamossal vagy metróval. A szálloda csoportos és egyéni vendégek számára is kényelmes szállást biztosít, légkondicionált szobákban. 2.2 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Atlas City Hotel Budapest

Hotel Carlton Budapest

Hotel Carlton Budapest A Lánchíd közvetlen közelében, a Halászbástya tövében található az egyedi fekvésű Carlton Szálloda. Központi, mégis csendes helyen, családias hangulattal és modern felszereltséggel várja vendégeit - üzletembereket és turistákat egyaránt. 1.4 km távolságra a belvárostól.

Kétágyas szobák éjszakánként már 30.926 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Hotel Carlton Budapest

Kapu Panzió

Kapu Panzió A Kapu Panzió a Sas -hegy lábánál, a belvároshoz és M1,M7-es autópályákhoz közel fekvő családias kis panzió. 3.7 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Kapu Panzió

Hotel Elit

Hotel Elit Budapest központjában, a Rákóczi úton, a Keleti pályaudvartól 200 méternyi távolságra található a Hotel Elit Budapest. Busszal és metróval a város bármely része elérhető, így könnyen elérhetőek Budapest fő nevezetességei, találkozási pontjai. 2.1 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Hotel Elit

Fraser Residence Budapest

Fraser Residence Budapest A Fraser Residence Budapest egy újonnan nyílt budapesti hotel, ennek megfelelően modern, világos, levegős kivitelezésű, és a legkorszerűbb technológiával büszkélkedhet mind az 51 lakosztályban. A vendégek tágas stúdiók, teljesen felszerelt egy- és két hálószobás, valamint lenyűgöző három hálószobás lakosztályok, továbbá saját tetőterasszal rendelkező és a városra kilátást nyújtó penthouse lakosztályok közül választhatnak. 2.1 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Fraser Residence Budapest

Szonyi Garden Hotel Pest

Szonyi Garden Hotel Pest A Szőnyi Garden Hotel Pest Budapest egyik legszebb kerületében, a zöldövezetéről ismert Zuglóban helyezkedik el. A szálloda 42 szobával várja vendégeit, ezek pótágyakkal együtt akár 90 személyt is fogadni tud egyszerre. 4.9 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 16.244 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 19.368 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Szonyi Garden Hotel Pest

Carat Boutique Hotel

Carat Boutique Hotel Budapest új luxusszállodája, a Boutique Hotel Carat a történelmi belvárosban található, a Király utca sétálórészén. A négycsillagos szálloda központi fekvése és jó megközelíthetősége miatt üzletemberek és turisták számára egyaránt ideális lehet. 0.7 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Carat Boutique Hotel

Petneházy Club Hotel

Petneházy Club Hotel A Petneházy Club Hotel Budapest II. kerületében, zöldövezeti környezetben található. Az épületkomplexum faházakat és szállodai szobákat egyaránt kínál, családoknak, pároknak is, a belváros elérhető közelségével. 10.9 km távolságra a belvárostól.

Kétágyas szobák éjszakánként már 22.301 Forinttól!

Wellness csomagok: 4 darab akciós ajánlat

További részletek a szállodáról: Petneházy Club Hotel

Hotel Sunshine

Hotel Sunshine A Hotel Sunshine a Kőbánya-Kispest metróvégállomástól nem messze, a XIX. kerületben várja vendégeit. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér autóval 10 percre, tömegközlekedéssel 20 percre található. 8.8 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Hotel Sunshine

Central Hotel 21

Central Hotel 21 Budapest központjában, a pesti oldal szívében várja vendégeit az újonnan nyílt Central Hotel 21. Tizenhét kényelmes szobája, a éjjel-nappal nyitva tartó recepciós szolgálata, valamint rendkívül jó elhelyezkedése, turisták, családok és üzleti ügyben utazók számára is ideális elhelyezést nyújt. 1.4 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 10.309 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 11.246 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Central Hotel 21

Amadeus Hotel

Amadeus Hotel Zugló kertvárosában, csendes környezetben, azonban közel a vásárközponthoz és a Budapest Sportcsarnokhoz - a főváros egyik legszebb kerületében helyezkedik el a Hotel Amadeus. Autóval és tömegközlekedéssel is nagyon jól megközelíthető. 7.5 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 10.933 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 12.183 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Amadeus Hotel

Star Inn Hotel Budapest Centrum

Star Inn Hotel Budapest Centrum A Star Inn Hotel Budapest Centrum 700 méterre fekszik az Operaháztól, ahonnan akár gyalog is könnyen elérhető a turistalátványosságok jelentős része (Parlament, Szent István Bazilika, Váci utca, Gerbeaud Cukrászda, Lánchíd, a Zsinagóga). A szálloda a város üzleti, bevásárló, kulturális és szórakoztató központjában található, így kiváló mind üzletemberek, mind turisták részére. 1.3 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Star Inn Hotel Budapest Centrum

Gold Hotel Wine & Dine

Gold Hotel Wine & Dine A történelmi Várnegyed közvetlen szomszédságában, a Gellért-hegy oldalában helyezkedik el a Gold Hotel Wine & Dine múlt század elejét idéző, mégis modern épülete. Vendégeinek a budai oldal látványosságai mellett a pesti belváros jó megközelíthetőségét, családias légkört, barátságos fogadtatást, otthonos környezetet, igény szerint ingyenes wireless Internet kapcsolatot, parkolót, az étteremben és különtermeiben rendezvényszervezési lehetőséget kínál. 1.7 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Gold Hotel Wine & Dine

Hotel Parlament

Hotel Parlament A teljesen felújított Hotel Parlament Budapest szívében elhelyezkedő négycsillagos szálloda amely kénylemes, új szobákkal és elegáns környezettel várja vendégeit. 1.2 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Hotel Parlament

Hotel Omnibusz Budapest

Hotel Omnibusz Budapest A háromcsillagos Hotel Omnibusz Budapesten öt metrómegállóra található a városközponttól, Budapest egyik legnagyobb parkja, a Népliget mellett. 5 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Hotel Omnibusz Budapest

Design Hotel Marmara

Design Hotel Marmara A főváros szívében található Hotel Marmara a Kelet varázslatos világába csábítja vendégeit. A szállodától a Nyugati Pályaudvar, Parlament épülete, a Dunapart és a Margitsziget, és ennek a városrésznek a látványosságai akár gyalogosan is pár perc alatt megközelíthetőek. 1.6 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Design Hotel Marmara

Casati Budapest Hotel

Casati Budapest Hotel A Hotel Casati Budapest igényes, elegáns háromcsillagos szálloda, mely Terézváros egyik legrégibb épületében idézi a 19. század polgári hangulatát. 0.9 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Casati Budapest Hotel

Hotel Belvedere Budapest

Hotel Belvedere Budapest A Hotel Belvedere Budapesten a Moszkva tér közelében található, ahonnan a főváros üzleti és turisztikai célpontjai könnyen elérhetőek autóval vagy tömegközlekedési eszközzel. A legfelső szinten lévő wellness centerből csodálatos panoráma tárul a vendégek elé. A négycsillagos szálloda a XXI. század elvárásainak megfelelő szolgáltatásai az üzletembereken kívül a családdal érkezők kényelmét is kiszolgálják.

A szálloda minden szobája nemdohányzó.

3.3 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Hotel Belvedere Budapest

Hotel Sas Club

Hotel Sas Club A Sas Club Hotel Budán, csendes zöldövezetben, a Sashegy és a Farkasréti temető közelében helyezkedik el. A szálloda a nyugalom szigete mely ideális elhelyezést nyújt autóval érkezőknek az M1/M7 autópálya közelsége és a szálloda saját parkolója miatt. A belváros autóval és tömegközlekedéssel is egyszerűen megközelíthető. 5.7 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Hotel Sas Club

Hotel Berlin

Hotel Berlin A háromcsillagos Hotel Berlin Budapest külvárosában kínál olcsó és kényelmes szállást, a főváros központjától 20 percre található. A szálloda tömegközlekedéssel könnyen elérhető, a közelben pedig a Duna kiépített partja húzódik, amely futók, biciklizők számára nyújt sportolási lehetőséget. 3.8 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Hotel Berlin

Novotel City Szálloda Budapest

Novotel City Szálloda Budapest A négycsillagos Hotel Novotel City gyönyörű park közepén, a városközpont és a Budai Vár közelében található. 319 szobával, 15 konferenciateremmel, fedett úszómedencével és szolgáltatások széles választékát kínálja vendégeinek. 2.6 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Novotel City Szálloda Budapest

Hotel Tiliana

Hotel Tiliana A négycsillagos Tiliana Hotel a budai hegyek csendes zöldövezetében fekszik, 15 percre a belvárostól. A szálloda tágas szobákkal, étteremmel, konferencia rendezési lehetőségekkel, hatalmas parkkal, sportolási lehetőségekkel és zárt parkolóval várja vendégeit. 7.2 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Hotel Tiliana

Evergreen Budapest

Evergreen Budapest Az Evergreen Bed & Breakfast családias hangulatot árasztó vendégszobákat kínál a belváros szívében, egy hagyományos pesti bérház első emeletén. A magas színvonalú berendezés és felszerelés felveszi a versenyt a drágább árfekvésű szállodákkal. 1.8 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Evergreen Budapest

Hotel Karin

Hotel Karin Újpesten található a Hotel Karin, ahonnan a budapesti Aquapark autóval könnyen megközelíthető. Ebben a kellemes zöldövezeti környezetben minden kedves vendég megtalálja a számára legjobb elfoglaltságot, szórakozást. 8.2 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 14.057 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 17.181 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Hotel Karin

Vitta Hotel Superior Budapest

Vitta Hotel Superior Budapest A Vitta Hotel Superior Budapest Újpesten található, könnyen megközelíthető a kék metróval (M3). A Duna Plaza és az Aquaworld fürdő komplexum közelében épült, mindössze nyolc percnyire a városközponttól. 6.8 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 12.183 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 15.307 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Vitta Hotel Superior Budapest

Ibis Styles Budapest City Szálloda

Ibis Styles Budapest City Szálloda A háromcsillagos Ibis Styles Budapest City Budapest központjában, a Petőfi híd pesti hídfőjénél az üzleti és történelmi negyed közelében helyezkedik el, csodálatos kilátással a Dunára és a Gellért-hegyre. 1.7 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Ibis Styles Budapest City Szálloda

NH Budapest City Hotel

NH Budapest City Hotel NH Budapest City a Vígszínház történelmi épülete mögött található, nem messze a Nyugati Pályaudvartól és a város számos nevezetes látnivalójától. A Duna-part mindössze 500 méterre található a négycsillagos szállodától, és a Margit hídon továbbsétálva könnyedén elérhető a Margit-sziget, a sportolni és kikapcsolódni vágyók paradicsoma. 1.8 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: NH Budapest City Hotel

Mercure Budapest Metropol Szálloda

Mercure Budapest Metropol Szálloda A négycsillagos Mercure Budapest Metropol, 130 szobával (118 Standard és 12 Privilege), a főváros pesti oldalán, félúton a Duna és a Keleti Pályaudvar között várja kedves vendégeit. Kiváló úti cél üzletembereknek és turistáknak egyaránt. 1.9 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Mercure Budapest Metropol Szálloda

Boulevard City Pension & Apartments

Boulevard City Pension & Apartments Budapest központjában található a Boulevard City Panzió, a Nagykörúttól néhány perces sétára, központi elhelyezkedése ellenére egy csendes kis mellékutcában, nyugodt pihenést biztosítva a városba látogatóknak. A panzió egy új építésű épület felső szintjén kínál szobákat. 1.7 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 9.996 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 10.933 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Boulevard City Pension & Apartments

Hotel Green

Hotel Green Budapest kiemelt központjában, a Stadionoknál található a város legújabb business és konferenciaszállodája, a Green Hotel. A szálloda hangulatosan kialakított szobáival, nagyobb létszámú és szűk körű rendezvényekre egyaránt alkalmas konferenciatermekkel áll a vendégek rendelkezésére. 5 km távolságra a belvárostól.

Egyágyas szobák éjszakánként 10.886 Forinttól. Kétágyas szobák éjszakánként már 14.604 Forinttól!

További részletek a szállodáról: Hotel Green

Buda Hill Residences

Buda Hill Residences A Buda Hill Residences Budapest előkelő lakónegyedében helyezkedik el, nagykövetségek szomszédságában, a budai oldalon. A közeli Moszkva téren a metró és a villamosvonalak rendkívül jó összeköttetést biztosítanak a főváros más részeivel. 2.5 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Buda Hill Residences

Alfa Hotel Fiesta

Alfa Hotel Fiesta Az Alfa Hotel Fiesta Budapest szívében, turisztikai látványosságok közvetlen közelében várja vendégeit, kényelmesen berendezett szobákkal és hagyományos magyar vendégszeretettel. 0.7 km távolságra a belvárostól.

További részletek a szállodáról: Alfa Hotel Fiesta