Hotels in Hungary, Budapest - Online Booking

         

Hotel Gellert - Algemeen over het hotel

Szent Gellért tér 1. 1111 Boedapest, Hungary

SHS Reservation Telefoon: (+36-1) 225-3384
SHS Reservation Fax: (+36-1) 225-3385

In 1918 gebouwd Gellert Hotel met zijn Jugendstijl gebouw gelijk op een elegant paleis. Het hotel heeft 89 eenpersoonskamers, 132 tweepersoonskamers en 13 suites. De kamers met badkamer of douche, kleurtelevisie (met internationale nieuwskanalen), telefoon een minibar wachten de gasten. Het hotel beschikt over nietrokerkamer ook.

Gellerts thermaalwater komt uit een geneeskrachtige bronnen van Gellertberg. Het water heeft geneeskracht. De hotelgasten kunnen kostenloos van thermaal- en geneeskrachtig bad, zwembad en sauna genieten. Wellness en fitness diensten van het hotel bevatten solarium, Thai massage, kapper en kosmetiek ook. Wij kunnen in zomer, in het geval van een party ongeveer 1500 gasten amusemeren.

Het hotel is voorzien van 6 zittingsszalen, een imposant hal van Gellertbad met capaciteiten tot 10-200 personen. Deze plaatsen zijn ideaal voor arrrangement van feestelijke of zakelijke ontmoetingen. Wij hebben talrijk symposiums, zakelijke bijeenkomsten, partys, galaavondeten met modern technologie, verfijnde decoratie en hooge vakkenis gearrangeerd.


Hotel Danubius Gellert

234 kamer
5 verdieping
Tweepersoonskamers 114 Eur van Euro


Door de bezoekers van Boedapest HotelStart zeer geliefde Hotel Gellert!

Preferred Hotel by our VisitorsUw mening is zeer belangrijk voor ons. Wij aanduiden het hotel met Siley, waarmee in verband onze klanten de gunstigste terugkoppelingen sturen. Wij verzoeken, nadat u thuiskwam, meldt u, hoezeer over de diensten van het gekozen hotel tevreden is gewesen.


Reserveringssinformatie

Tijdstip van ten vroegste aankomst: 14:00
Tijdstip van allerlatste vertrek: 12:00

De annuleringsvoorwaarden in geval van niet gegarandeerde reservering met creditcard:

Voor 48 uur van de aankomstdatum: kostenloos. Tenminstens voor 24 uur van de aankomstdatum: 50% van de prijs van de eerst nacht (alle gereserveerde kamers) Binnen 24 uur van de aankomstdatum of u niet verschijnt wordt: de volledige prijs van de eerste nacht (alle gereserveerde kamers)

Controleert u de prijzen en de vrije capatiteit van het hotel!

Datum van aankomst
Datum van vertrek
Eenpersoons kamer:
Tweepersoons kamer:
Driepersoons kamer:
Aantal gasten: